Tobogan Toboggan KS Smoby z vodo dolžina 1,5 m od 24 mes

Opis izdelka

Smoby tobogan za otroke Toboggan KS je trdne konstrukcije, njegova drsna površina pa meri 1,5 metra. Nosilnost tobogana znaša 50 kg. Drsenje po toboganu je intenzivno doživetje za vsakega otroka, otroški tobogan Smoby Toboggan KS pa bo zagotovo tudi lepo okrasil vaš vrt ali dvorišče. Plastika je prijetna in žametna na dotik, ima nežne in zaobljene robove, ki so varni za otroke. Varnost otroškega tobogana zagotavlja protizdrsen patent na stopničkah in trdna konstrukcija, ki je okrepljena s plastično oporo na tleh. Otrok se oprime čvrstih ročajev na straneh tobogana. Med vročimi poletnimi dnevi ga lahko preprosto priklopite na vrtno cev z vodo, s čimer boste ustvarili manjši slap, po katerem se bodo malčki spuščali neposredno v otroški bazenček. Tobogan je primeren za vse otroke od 2. leta starosti.

Unikatni anti UV filter bo varoval plastiko pred bledenjem in uničenjem zaradi sonca in tako zagotavljal, da barve dolgo časa ne bodo zbledele in bodo ostale živahne kot prvi dan tudi po več letih uporabe. Izdelan je v čudovitih in svežih barvah, modri, zeleni in beli, ki se bodo odlično podale na vaš vrt ali dvorišče. Barvitost tobogana pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igranje vaših otrok. Tobogan lahko na cev priklopite na zgornjem delu. Voda bo odtekala neposredno v bazen, otroci pa bodo imeli svoj lasten vodni tobogan. Dimenzije tobogana merijo 100*159*150 cm. Tobogan za otroke Tobogan KS je opremljen z ergonomsko površino za spuščanje. Širina drsne površine znaša 40 cm. Višina držal meri 33 cm.

Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se preprečilo možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogami. Otroški tobogan Smoby Toboggan KS je prestal teste trpežnosti in kakovosti, izdelek je opremljen s certifikatom. Izdelan je iz čvrstih in kakovostnih plastičnih materialov in je trdne konstrukcije. Tobogan se enostavno namesti in zloži. To je tobogan za otroke, narejen s francoskim šarmom in popolnostjo. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost, tobogani za otroke so izdelani po normah in evropskih standardih. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsi otroci se radi spuščajo po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač.

Lastnosti

  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan
  • dolžina drsne površine meri 150 cm, širina pa 40 cm
  • nosilnost 50 kg
  • primeren od 2. leta starosti
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • žive barve, ki spodbujajo otroško domišljijo
  • iz žametno nežne in trpežne plastike
  • primeren za vsak vrt ali dvorišče
  • kvaliteten francoski izdelek
  • idealne za dečke in deklice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost159*68*100 cm
Skupna višina100 cm
Dimenzije paketa119*25*44 cm
Skupna dolžina159 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,5 kg / 8,0 kg
Nosilnost50 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM850212 Pieskovisko sada 2 kusov
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.