Tobogan Megagliss 2v1 Smoby dolžina 3,3/1,9 m od 24 mes

Opis izdelka

Smoby tobogan za otroke Toboggan Megagliss 2v1 ima čvrsto konstrukcijo, ki se lahko prilagodi potrebam vašega otroka in raste skupaj z njim. Majhen tobogan z drsno površino dolžine 1,9 metra se na preprost način, s priklopom drugega dela, spremeni na čudovit tobogan z drsno površino dolžine kar 3,3 m. Spuščanje po toboganu je intenzivno doživetje za vsakega otroka, otroški tobogan Smoby Toboggan Megagliss pa bo hkrati tudi lepo okrasil vaš vrt ali dvorišče. Najmanjši tobogan je primeren za otroke že od 2. leta starosti. To je kakovosten francoski izdelek, ki ima v sebi francoski šarm in popolnost. Plastika je prijetna in žametna na dotik, ima nežne in zaobljene robove, ki so varni za otroke. Varnost otroškega tobogana zagotavlja protizdrsen patent na stopničkah in trdna konstrukcija, ki je okrepljena s plastično oporo na sredini in na spodnjem delu tobogana. Nosilnost tobogana znaša 50 kg.

Otrok se oprime čvrstih ročajev na straneh tobogana. Unikatni UV filter bo varoval plastiko pred bledenjem in uničenjem zaradi sonca in tako zagotavljal, da barve dolgo časa ne bodo zbledele ter bodo ostale živahne kot prvi dan tudi po več letih uporabe. Izdelan je v čudovitih in svežih barvah, zeleni, rdeči, beli in sivi, ki se bodo odlično podale na vaš vrt ali dvorišče. Barvitost tobogana pri otrocih spodbuja domišljijo in predstavnost. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igranje vaših otrok. Tobogan lahko na cev priklopite na zgornjem delu. Voda bo odtekala neposredno v bazen, otroci pa bodo imeli svoj lasten vodni tobogan. Manjši in večji del tobogana skupaj ustvarita tobogan dimenzij 325*120*180 cm.

Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se preprečilo možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogicami. Otroški tobogan Smoby Megagliss Toboggan 2v1 je prestal teste trpežnosti in kakovosti, izdelek je opremljen s certifikatom. Izdelan je iz čvrstih in kakovostnih plastičnih materialov in ima čvrsto konstrukcijo. Tobogan se enostavno namesti in zloži. To je tobogan za otroke, proizveden v Franciji s francoskim šarmom in popolnostjo. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost, tobogani za otroke so izdelani po normah in evropskih standardih. Francoska znamka Smoby je zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Vsak otrok se rad spušča po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač. 

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost325*120*180 cm
Skupna višina180 cm
Dimenzije paketa147*61*55 cm
Nastavljiva višinaDa
Dolžina drsne površine330 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža18,80 kg
Nosilnost50 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.