Tobogan Toboggan KS Smoby modro-rdeč z vodo dolžina 1,5 m od 24 mes

Opis izdelka

Otroški tobogan KS je čudovit rdeče-moder tobogan, primeren za otroke od 2. leta starosti. Tobogan je trdne konstrukcije, njegova drsna površina pa meri 1,5 metra. Nosilnost znaša 50 kg. Plastika je prijetna in žametna na dotik, ima nežne in zaobljene robove, ki so varni za otroke. Varnost otroškega tobogana zagotavlja protizdrsen patent na stopničkah in trdna konstrukcija, ki je okrepljena s plastično oporo na tleh. Otrok se oprime čvrstih držal na straneh tobogana. Zanimivost tobogana je možnost priklopa na vodo, zahvaljujoč čemur se preprosto spremeni na vodni tobogan. Otroci se lahko s tobogana spustijo naravnost v svoj lasten bazenček.

Dimenzije tobogana merijo 100*159*150 cm. Tobogan za otroke KS Smoby je opremljen z ergonomsko drsno površino, zato je igra z njim izredno udobna. Širina drsne površine znaša 40 cm. Višina držal meri 33 cm. Barve na toboganu so pred škodljivimi sončnimi vplivi zaščitene z anti UV filtrom, zato bo tobogan Smoby tudi po več letih videti kot nov. Zasnovan je v čudovitih svežih barvah, ki se lepo podajo na vsako dvorišče in vrt. Tobogan za otroke lahko uporabljate spomladi, poleti in jeseni in postal bo priljubljen prostor za igre vaših otrok.

Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost, tobogani za otroke so izdelani po normah in evropskih standardih. Vsak otrok rad drsi po toboganu, saj je tobogan ena izmed najbolj priljubljenih vrtnih igrač. Otroški tobogan Smoby Toboggan KS je prestal teste trpežnosti in kakovosti, izdelek je opremljen s certifikatom. Izdelan je iz čvrstih in kakovostnih plastičnih materialov in ima čvrsto konstrukcijo. Tobogan se enostavno in hitro namesti in zloži. To je tobogan za otroke, izdelan v Franciji s francoskim šarmom in popolnostjo.

Lastnosti

  • s priklopom na vodo se spremeni na vodni tobogan
  • dolžina drsne površine meri 150 cm, širina pa 40 cm
  • nosilnost 50 kg
  • za otroke od 2. leta starosti
  • anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • žive barve, ki spodbujajo otroško domišljijo
  • iz žametno nežne in trpežne plastike
  • primeren za vsak vrt ali dvorišče
  • kvaliteten francoski izdelek
  • idealen za dečke in deklice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost100*159*150 cm
Skupna višina100 cm
Dimenzije paketa119*25*44 cm
Skupna dolžina159 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,50 kg / 8 kg
Nosilnost50 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.