Simulator vožnje Avtomobili 3 Smoby V8 Driver elektronski z zvokom in lučko

Opis izdelka

Smoby simulator vožnje Avtomobili 3 V8 Driver je odličen elektronski simulator dirke, ki je primeren za dečke od 3. leta starosti. Otroški avto simulator vožnje v motivu priljubljene risanke Avtomobili 3 je fantastična igrača za male tekmovalce in vse ljubitelje vožnje in avtomobilov. Je iz zelo kakovostne in trdne konstrukcije iz trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Dečki se bodo na simulatorju vožnje zabavali ure in ure, saj vsebuje mnogo funkcij. Mednje spadajo: elektronski volan, mehanska pedala, barvni osvetljeni ekran, simulacije hitre vožnje, udarcev, nesreč, vzvratne vožnje in še mnogo drugih zvočnih in svetlobnih efektov. Skupaj daje simulator več kot 10 različnih zvokov. Na armaturni plošči je ekran, ki kaže zemljevid poti dirke. Tam je tudi merilnik hitrosti, tipke za prižiganje luči, hupa in tipka za pospeševanje.

Vožnja z avtomobilom so izpolnjene sanje vsakega malega dečka, ki želi hitro odrasti, da bi lahko šofiral kot njegov očka ali pa dirkalci na dirki. Deški simulator vožnje je izjemna replika vožnje z avtom, med katero se bodo dečki počutili kot profesionalni dirkači. Fantje se bodo med vožnjo na simulatorju počutili kot v kabini resničnega dirkalnega avtomobila. Sedež v simulatorju je izredno udoben, ergonomsko oblikovan in lahko ga nastavite na 3 različne položaje. Prilagodil se bo otrokovi višini, da bi med vožnjo sedel maksimalno udobno. Celoten trenažer je zasnovan v rdeči, črni in sivi barvi, ki so značilne za risanko Avtomobili 3. Otroški simulator je zelo zabavna igrača, ki bo otrokom všeč ure in ure, hkrati pa bo podpirala optimalni razvoj otrok. Z igranjem na simulatorju se razvijajo koncentracija, refleksi, gibalne sposobnosti in motorika. Ko si otroci predstavljajo, da vozijo na razburljivih dirkah po različnih delih sveta, si s tem razvijajo svojo domišljijo. Simulator deluje na 3 AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu.

Smoby je priznani francoski proizvajalec visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Barve in različne mehanske in elektronske funkcije na plastičnih igračah Smoby spodbujajo otroško domišljijo in predstavnost. Zagotovo bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male voznike in dirkače. Vse igrače Smoby imajo zaobljene robove, ki varujejo najmlajše otroke pred poškodbami. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalen dizajn in edinstvene izdelke. Simulator vožnje za vožnjo z avtom v motivu risanke Avtomobili 3 V8 Driver je dimenzij 85*36*57 cm in tehta približno 3 kg.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost85*36*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*20*50 cm
Skupna dolžina85 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3 kg
OpombaBattery: 3 x AA LR6 1.5V not included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.