Elektronski sesalnik Aqua Clean Vacuum Cleaner Blue Smoby s pristnim zvokom

Opis izdelka

Otroški sesalnik Aqua Clean z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je moderni elektronski sesalnik, ki daje zvoke kot pri pravem sesanju, zahvaljujoč čemur je igra pomočnikov v gospodinjstvu še bolj pristna. Narejen je iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, površina je nežna na dotik. Turkizno oranžna zasnova deluje stilsko in brezčasno, tako da bo navdušila vse razposajene otroke od 3. leta starosti. Sesanje s sesalnikom Smoby bo vsem otrokom izredno zabavno.

Sesalnik se preprosto prižge in ugasne z gumbom na zgornjem delu sesalnika. Ima zaobljene robove in izpolnjuje varnostne standarde evropske kakovosti. Lahko se premika s pomočjo 2 kolesc. S svojimi merami 21*17*27 cm ne zavzema veliko prostora in omogoča preprosto upravljanje. Je idealen dodatek za vse male pomočnike, ki jih veseli igra različnih poklicev. Zahvaljujoč skupnemu sesanju otrokom že od malega privzgajate smisel za red in čistočo, s tem si razvijajo fino motoriko in spretnost pospravljanja. Elektronski sesalnik deluje na 3 baterije tipa LR44, ki so priložene kompletu (testne).

Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost35*20*68 cm
Skupna višina68 cm
Dimenzije paketa21*17*27 cm
Skupna dolžina35 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,6 kg
OpombaBattery: 3 x AG13/LR44 included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.