Poganjalec avto Mercedes AMG GT Bobby BIG s hupo moder od 18 mes

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z luksuznim poganjalcem, nemškega proizvajalca BIG, katerega karoserija je bila izdelana po športnem avtu Mercedes AMG GT. Je prav ustvarjen za male dirkače od 18. meseca starosti, ki bodo nad njim navdušeni že na prvi pogled. Originalen avtomobilček ima na pristni sprednji maski znak Mercedes, na zadnjem delu pa je tablica z napisom AMG. Ergonomski sedež bo otrokom priskrbel največje udobje tudi zahvaljujoč snemljivemu delu iz tekstila, ki ga lahko po potrebi preprosto očistite. Evropski poganjalec v modri barvi je opremljen s preglednimi sprednjimi in zadnjimi lučmi, njegova tiha gumirana kolesa so ekstra široka in se ponašajo z odličnimi voznimi lastnostmi.

Robusten in trpežen poganjalec je bil razvit v sodelovanju s koncernom Daimler AG, tako da bodo vaši malčki prejeli resnično originalno vozilo. Razpolaga s funkcionalno hupo, armatura pa je opremljena z dizajnerskimi kontrolnimi gumbi. Poganjalec v obliki avta ima prijetne zaobljene robove, njegove barve pa so zaščitene z UV filtrom, ki jih ščiti pred bledenjem. Nosilnost poganjalca znaša 50 kg, njegove mere pa so 69*34*39 cm, skupna višina je 39 cm. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°.  Vožnja na poganjalcu BIG spodbujajo pravilen razvoj kolkov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku. Moderni videz poganjalca pomaga otrokom razvijati njihovo individualnost, tako da razvija občutek za dizajn, domišljijo in predstavnost.

Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ TÜV Rheinland v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG temelji na varnosti svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kvalitetni, ampak tudi zdravju neškodljivi.

Lastnosti

  • licencirani poganjalec Mercedes
  • pristen dizajn
  • hupa z mehanskim zvokom
  • nosilnost 50 kg
  • primerno od 18. meseca starosti  
  • zaščiten pred prevračanjem
  • primeren za notranje in zunanje prostore
  • nadstandardna 3-letna garancija
  • poseben UV filter za zaščito barv
  • ergonomsko oblikovani sedež
  • kakovosten nemški izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost69*34*39 cm
Skupna višina39 cm
Dimenzije paketa75*27*34 cm
Skupna dolžina69 cm
ZvokDa
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,0 kg / 4,6 kg
Nosilnost50 kg
Kolesarubber
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.