Otroški nastavljiv počivalnik Up & Down Bouncer IV Beaba Sea Salt 4 višine in 3 položaji bež od 0 mes

Opis izdelka

Nastavljiv otroški počivalnik Up & Down Bouncer IV, francoske znamke Beaba bo vašemu dojenčku priskrbel udobje za cel dan! Ta udoben počivalnik za otroke, očarljive barvne kombinacije se bo v trenutku spremenil na varen gugalnik. Zahvaljujoč edinstvenemu vložku, ki je ergonomski in hkrati udoben lahko v počivalniku udobno leži tudi dojenček od 0. meseca starosti. Njegova prednost je prav tako mehka blazinica, ki bo dojenčkom zagotovila optimalno podporo glavice. Celoten vložek z blazinico lahko po dopolnitvi 3. meseca otrokove starosti preprosto snamete in počivalnik pogumno uporabljate dlje, vse dokler ne doseže teže 9 kg, kar je pri približno šestih mesecih.

Občutek udobja

Počivalnik za dojenčke je udoben, oblazinjen z mehkim materialom, zahvaljujoč zvišanim stranicam pa se bodo dojenčki počutili prijetno. Počivalnik Beaba Up & Down Bouncer IV bo olajšal delo tudi staršem, katerim se ne bo treba več sklanjati k dojenčku – zahvaljujoč nastavljivi višini si bodo počivalnik prilagodili svojim potrebam, zato bodo z dojenčkom lahko preživeli vsak trenutek dneva. Prevleko za počivalnik lahko perete v pralnem stroju na nežnem programu. Počivalnik s prevleko ima tudi oporo za glavico, s čimer bo novorojenčku priskrbel podporo glavice.

Počivalnik Beaba v svetlih tonih povsem preprosto po višini nastavite na 4 položaje – zadostuje, da pritisnete na varovala na obeh nogah ležalnika in ga premaknete navzgor ali navzdol. Otrok lahko tako leži na višini staršev ali sorojencev in sledi dogajanju okoli sebe in je tako v stalni interakciji z okoljem in se ne boji. Počivalnik lahko prav tako nagnete na 3 položaje samo z eno roko – tudi na položaj za udoben spanec. Otroka lahko v počivalniku zavarujete tudi s 5-točkovnim varnostnim pasom, tako da dojenček z njega zagotovo ne bo padel in se bo hkrati počutil varno. Počivalnik služi tudi kot gugalnik, ki se lahko zavaruje, zato se vam ne bo treba bati, da bi se gugalnik prevrnil. Počivalnik je stabilne konstrukcije in ima dva priročna ročaja, zahvaljujoč katerima ga boste preprosto prenesli v kateri koli prostor v hiši. Nosilnost počivalnika znaša 9 kg. Snemljivo blazino in vložek za novorojenčka lahko perete v pralnem stroju pri temperaturi 40 °C z načinom ročnega pranja.

Prestižna francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Kultni izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je zadovoljiti potrebam zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • počivalnik za dojenčke
  • primerno od 0. meseca
  • nosilnost 9 kg
  • s posebnim vložkom za novorojenčke
  • stabilen gugalnik
  • po višini nastavljiv počivalnik
  • 5-točkovni varnostni pas
  • izpolnjuje najvišje kriterije kakovosti
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost87*51*52 cm
Skupna višina87 cm
Dimenzije paketa63,5*16,5*57 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5 kg
Nosilnost9 kg
Barvabež
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.