Poganjalec kovček na kolesih Pes Bobby BIG s skrivnim prostorčkom prostornina 15 L rožnat

Opis izdelka

Otroški poganjalec kovček na kolesih Pes Bobby, nemškega proizvajalca BIG je čudovite rožnate barve in bo razveselil vse deklice od 3. leta starosti. Poganjalec in kovček v enem je kot narejena igrača za otroke, ki se radi premikajo iz enega mesta na drugega in želijo imeti svoje igrače vedno pri sebi. Prostornina kovčka znaša 15 L, celotne mere poganjalca pa 51*23*35 cm. Otroški kovček na koleščkih bo v sebe skril ves zaklad vaših najmlajših in poskrbel za to, da med vožnjo ne bi z njega padli. Na sprednjem in zadnjem delu poganjalca so varovalne sponke, s katerimi se kovček zapre. Poganjalec je opremljen s skrivnim blokirnim mehanizmom: zavrteti morate nos psička in kovček se bo odprl ali zaprl. V ušeskih kužka se prav tako skrivata dva skrivna predalčka za otroški zakladek.

Otroški kovček v podobi ljubkega rožnatega psa bo otrokom služil kot poganjalec, zahvaljujoč nastavljivemu pasu pa ga lahko otroci vlečejo za seboj kot voziček. Prikupni psiček lahko v sebi skrije kar 15 litrov otroške robe. Na hrbtu poganjalca je praktično držalo, namenjeno prenašanju kovčka. Poganjalec ima štiri široka plastična kolesa, ki zagotavljajo večjo varnost med vožnjo in tudi, ko poganjalec stoji. Otroški poganjalec v obliki psička ima mehka rožnata ušesa, za katere se lahko otrok drži. Otroški poganjalec je zasnovan v čudoviti rožnati barvi z modrimi kolesi in črnimi detajli, okrašen pa je tudi z zabavnimi nalepkami. Vožnja na otroškem poganjalcu spodbuja pravilen razvoj otrokovih kolčnih sklepov, krepi njegove mišičje, manipulacija s kovčkom pa pomaga razvijati fino motoriko.

Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Poganjalec za otroke je testiral nemški kontrolni organ, TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GS. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost51*23*35 cm
Skupna višina35 cm
Dimenzije paketa51*24*37 cm
Skupna dolžina51 cm
Teža1,5 kg
Nosilnost50 kg
Prostornina L15 l
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.