Jadrnici AquaPlay z žabcem Nilsom in račko Lotto

Opis izdelka

Otroški jadrnici AquaPlay predstavljajta čudovit set dveh jadrnic, ki se popolnoma podata vsaki vodni igri Aquaplay. Del seta sta rdeča in rumena jadrnica, žabec Nils in račka Lotti. Živalce na svojih ladjicah udobno sedijo in so pripravljene na razburkano vodo v vodnih kanalih AquaPlay. Jadrnici z živalcama boste odlično popestrili vsako igro z vodnimi kanali, primerni pa sta tudi za banjo ali igre v bazenu. Izvrstna lastnost jadrnic Aquaplay je, da so kompatibilne s kockami lego Duplo. Vaši otroci lahko tako kombinirajo svoje najljubše Duplo kocke in čudovite ladjice Aquaplay.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Že od leta 1977, se otroci različne starosti igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Otroci se bodo z igro Aquaplay učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, kot pri resničnem vodnem rezervoarju. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji. Otroci lahko tako ustvarijo eno ogromno vodno igro z avtomobilčki, ladjicami, veselimi živalcami in drugimi dodatki. Pustite domišljiji prosto pot. Mere jadrnic za otroke znašajo 11*8*10 cm.

Doprava 79
Tehnične lastnosti
Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost11*8*10 cm
Skupna višina10 cm
Skupna dolžina11 cm
UV filterDa
Kartonska embalažaDa
Teža0,6 kg
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …