Otroški gugalni počivalnik Eazy Relax Beaba Greige zložljiv rjav od 0 mes

Opis izdelka

Otroški gugalni počivalnik Easy Relax prestižne francoske znamke Beaba otroku omogoči udobje, ki si ga zasluži. Kompakten zložljiv počivalnik Beaba v rjavi barvi ni samo praktičen pripomoček za nego dojenčka, ampak je hkrati tudi modni dodatek interjerja. Dojenček se v počivalniku počuti udobno in varno, k čemer prispeva tudi nežno zibanje in možnost nastavitve na tri položaje. Počivalnik je mogoče uporabljati vse od otrokovega rojstva dalje pa vse do tedaj, ko dojenček doseže težo 15 kg.

Počivalnik z nežnim zibanjem vsebuje 5-točkovni varnosti pas, ki ga lahko kasneje snamete in z počivalnika bo nastal fotelj za starejše otroke. Nesporna prednost tega počivalnika je dejstvo, da je popolnoma zložljiv in tako primeren tudi za potovanja. Zloženi počivalnik je ploščat in v višino meri le 4,6 cm, zato vam v prtljažniku ne bo zavzemal veliko prostora. Prevleka revolucionarnega počivalnika Eazy Relax Beaba je proizvedena iz 100% bombaža in dojenčku omogoča udobje. Prevleka za je snemljiva in jo lahko perete v pralnem stroju pri 40 °C.

Prestižna francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z majhnimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otrok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovi novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da novi izdelki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Nad izdelki francoske znamke Beaba so navdušeni starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovnih komisij.

Lastnosti

  • gugalni počivalnik za dojenčke
  • primerno že od rojstva
  • 5-točkovni varnostni pas
  • prevleka iz 100 % bombaža
  • mere 47*64*66 cm
  • teža 3 kg
  • nosilnost 15 kg
  • inovativni francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost47*64*66 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3 kg
Nosilnost15 kg
Barvarjava
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.