Talne puzzle Cars3 Educa Giant 33

Opis izdelka

Puzzle Cars 3 so kakovostne otroške puzzle, španskega proizvajalca Educa v motivu junakov iz znane animirane risanke Avtomobili. Paket puzzel vsebuje 33 delčkov, s katerih sestavite čudovito sličico dimenzij 68*48 cm, tako da bodo otrokom lahko služile kot igralna podloga. Puzzle Cars 3 so primerne za otroke od 8. leta starosti, otroci jih lahko sestavljajo tudi na tleh, kjer bodo ustvarili odlično sliko simpatičnega Strele McQueena, slavnega dirkača, ki navdušuje otroke po celem svetu.

Veselega in pogumnega McQueena pozna vsak malček, ki obožuje Disneyjeve risanke. Ko so sestavljene, tvorijo celotno sliko. Dimenzije delčkov so zasnovane tako, da bi bilo ravnanje z njimi kar se da preprosto. Puzzle lahko kasneje spet razdrete in jih pospravite nazaj v škatlico. Sestavljanje puzzel je izredno priljubljena dejavnost za posameznika ali pa celo družino, saj je sestavljanje puzzel priljubljeno po celem svetu.

Ugodno razvija otroško domišljijo, predstavnost in ročne spretnosti, s tem pa otroci krepijo svoj smisel za detajle in koncentracijo. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger, ne le za otroke. Puzzle Cars 3 izpolnjujejo stroge varnostne standarde Evropske unije, tako da so za otroke popolnoma varne. V ponudbi podjetja Educa je mnogo čudovitih puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

S puzzlami Educa se vam ni treba več bati, da boste delčke izgubili. Proizvajalec Educa vam bo do 16 delčkov preko obrazca brezplačno poslal manjkajoče delčke sestavljanke, ki ima več kot 16 delčkov. Tako se vam ni treba več bati, da vaše puzzle ne bodo popolne. To je edinstvena storitev španskega proizvajalca Educa, ki se specializira za izdelavo puzzel in didaktičnih iger za otroke in odrasle.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
PorekloŠpanija
Velikost68*48 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Puzzle število delov33
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.