Vodna steza Mountain Lake AquaPlay z jamo, toboganom, pregrado in 2 figuricama od 3 leta

Opis izdelka

Vodna steza AquaPlay Mountain Lake je fantastična vodna igrača najvišje švedske kakovosti. Ta vodna igra ima zanimive elemente, ki jo naredijo edinstveno in še bolj zabavno. Predstavlja visoko goro z jamo in jezom. Na vrhu gore se nahaja jez, kamor lahko mehansko spustite vodo s pomočjo vodne črpalke. Ustvarilo se bo gorsko jezerce z drevescem, kjer lahko počitnikujeta priloženi 2 živalci – medvedek Bo in žabec Nils. Vodni sistem razpolaga z gorskim toboganom, mostom, čolnom in kontejnersko ladjo. Otroci od 3. leta starosti se bodo z njo zabavali in se na igriv način učili o fizikalnih principih vode. Skupna višina vodne igre z gorsko jamo je 35 cm, njene dimenzije pa merijo 126*8*35 cm.

Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Otroci bodo med igro z vodno igro opazovali premikanje ladjice v vodi, jo spuščali po toboganu, razburkali vodo s pomočjo vodnega kolesa in z vodno črpalko spuščali vodo v jez ali jezero. S pomočjo vodne črpalke se vodna komora polni tako, enako kot pri pravem vodnem zbiralniku. Vodo lahko spustite s pomočjo dvižne pregrade in tako se bo ladjica s pregrade podala na razburljivo pot po vodni stezi.

Vodni kanal lahko starejši otroci prepustijo tudi svojim mlajšim bratcem in sestricam in tako bo leta in leta zagotavljala zabavo in smeh. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Izdelke AquaPlay lahko kombinirate in združujete po lastni domišljiji, otroci lahko ustvarijo tudi eno ogromno vodno stezo z mnogimi dodatki. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost. 

Otroci se bodo učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. Z vodno igro lahko se lahko otroci igrajo kjerkoli v stanovanju ali na vrtu, saj voda zahvaljujoč kakovostnim tesnilom, ne bo odtekala. Črpalko za vodno igro lahko tudi dokupite kot dodatni del, da bi vsak otrok imel svojo lastno črpalko za vesele igre. Z eno vodno igro se bo udobno igralo tudi več otrok skupaj. V vsakem vodnem setu so tudi pedagoška navodila. Vodno igro AquaPlay lahko preprosto sestavite, zahvaljujoč kakovostnim tesnilom pa bo čvrsto držala skupaj.

AquaPlay je nemška znamka, ki izdeluje igrače iz zdravju neškodljive plastike, ki jo je mogoče reciklirati. Za izdelke velja 3-letna garancija, ki je trden dokaz visoke kakovosti. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Otroci različnih starosti se že od leta 1977 igrajo z zabavnimi vodnimi igrami z vodnim sistemom AquaPlay. Igrača je všeč tudi staršem in vzgojiteljem, saj predstavlja koristno, visokokakovostno in poučno vodno igro.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost126*88*35 cm
Skupna višina35 cm
Dimenzije paketa80*56*54 cm
Skupna dolžina126 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,1 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.