Odeja Sateen Hippo toT's-smarTrike modra s povodnim konjem 100% bombaž saten polnilo 100% poliester

Opis izdelka

Otroška odeja Sateen Hippo toTs smarTrike s prikupnim vzorcem povodnega konja na modri podlagi je kakovostna otroška odejica, ki je prijetna na dotik. Ob pogledu na čudoviti motiv povodnega konja se bo na vsakem dojenčku pojavil srečen nasmeh. Dojenček se bo pod odejo počutil varno in udobno in nič ne bo motilo njegovega globokega in sladkega spanca. Odeja za dojenčke je primerna za vse otroške posteljice, otroke in starše bo razveselil tudi prikupen motiv, ki bo popestril otroško sobico.

Vsaka odeja za otroke je proizvedena iz 100% nežnega bombaža v videzu satena, ki je izjemno prijetna in nežna na dotik. Polnilo otroške odeje sestavlja 100 % poliester. Starše in njihove otročke bo priročna in moderna odejica navdušila. Mere odeje znašajo 100*120 cm, zato bo zanesljivo poskrbela za potrebe vašega malčka.

Proizvajalec smarTrike je vrhunski proizvajalec otroških triciklov in skirojev, ki so znani po svoji kakovosti in precizni obdelavi po celem svetu. Drugo serijo izdelkov znamke smarTrike tvorijo tudi dodatki za nego dojenčkov in najmlajših otrok pod oznako toTs, ki ponuja najmodernejše stilske kolekcije kakovostnih izdelkov, ki so elegantni in popolnoma izražajo stil staršev in njihovih malčkov. Dodatki toTs smarTrike ponujajo kakovost po dostopni ceni, ob tem pa stil in dizajn izdelkov ostajata na visoki ravni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Velikost100*120 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.