Doprava nad 39€ zdarma
Proizvajalec: Écoiffier Kategorija: Običajne kuhinje Koda izdelka: ECO1759
36,99 €
25,99
Dodaj med priljubljene
Opis izdelka

Kuhinja za otroke Tradition je moderna kuhinjica, s katero se bodo zabavali tudi ti najmlajši otroci, dečki in deklice od 18. meseca starosti. Kuhinja je zasnovana v čudovitih barvah rdeče, zelene in bele barve, tako da bo malčke prevzela že na prvi pogled. Otroška kuhinja je visoka 80 cm in ponuja otrokom pečico, ki se odpre, pomivalno korito, štedilnik in še 19 odličnih dodatkov, ki jih bodo mali kuharski mojstri brez dvoma uporabljali.

Kuhinja je opremljena tudi s poličkami in prostori za shranjevanje, kamor lahko mali kuharji odložijo svojo posodo. Je funkcionalna otroška kuhinja, za katero ne potrebujete baterij, z njo pa se bodo malčki igrali tudi več ur skupaj. Z otroško kuhinjo se bo lahko igralo tudi več otrok. To je odličen način, zahvaljujoč kateremu se otroci učijo komunicirati med seboj.

Kuhinja vsebuje mnogo praktičnih dodatkov, ki igro z otroško kuhinjo naredijo zanimivo: vilice, nožek, žlička, krožnik, solnica, posodica za sladkor, set loncev za kuhanje in drugi pripomočki. Kuhinja razpolaga tudi s pomivalnim koritom, v katerem lahko otroci po vsakem kuhanju in peki pomijejo krožničke in pribor. Celotne dimenzije kuhinje znašajo 56*29*79 cm. 

Otroška kuhinja Écoiffier bo očarala vsakega malega otroka, ki z igro s kuhinjo posnemal odrasle in jih približal njihovemu svetu, s tem bo osvajal tudi kuharsko umetnost. Écoiffier je francoski proizvajalec z dolgoletno tradicijo pri izdelavi otroških igrač, kar zagotavlja odlično kakovost evropskega standarda.

Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost56*29*79 cm
Skupna višina79 cm
Skupna dolžina56 cm
EmbalažaDa
Teža2,4 kg
Barvačervená

Kontakt

Polja označena z * so obvezna
captcha
loader  Nalagam ocene …