Kuhinja Tefal Super Chef DeLUXE Smoby s čarobnim brbotanjem in 46 dodatki rožnato-bež

Opis izdelka

Otroška elektronska kuhinja Smoby Tefal Super Chef Deluxe je otroška kuhinja, ki bi si jo pred nekaj leti le težko predstavljali. Danes pa sanje mnogih otrok lahko postanejo resničnost, saj se ta inovativna kuhinja lahko pohvali s čudovitim dizajnom in mnogimi dodatki, ki jo naredita izjemno v svoji kategoriji. Kuhinja za otroke od 3. leta starosti dalje ima resnično realistično zasnovo z jagodno-bež barvo in se bo popolnoma podala v vsako otroško sobo, kjer se bo srečni malček lahko igral kuharskega mojstra. Kuhinja je opremljena s setom 46 dodatkov, med katere spadajo rekviziti živil in posode, ki so v uporabi v pravi kuhinji.

Zakaj prav ta otroška kuhinja?

S celotnega modela otroške kuhinje je čutiti originalne ideje francoskih oblikovalcev, ki se osredotočajo na to, kako mora prava moderna kuhinja izgledati. Dizajn pa seveda ni vse in francozi so poskrbeli tudi za to, da bi se vsak otrok, starosti treh let, lahko igral s popolnoma funkcionalno kuhinjo, ki realistično simulira pravo kuhanje in pečenje. Vsi elementi na otroški kuhinji so narejeni iz nežne plastike, ki se ponaša z visoko trajnostjo in odpornostjo, da bi otrokom lahko kar najdlje služila otrokom, ki radi kuhajo. Otroci lahko zahvaljujoč tej edinstveni kuhinji razvijajo svoje fine motorične gibe, koncentracijo in bistrost. Otroci se bodo naučili, čemu je namenjena kuhinjska posoda in da bi v vsaki kuhinji morali biti pazljivi. 

Otroška kuhinja z elektronskimi funkcijami je resnično mesto, kjer se bo lahko otrok zabaval ure in ure, medtem ko se bodo učili osnovnih principov kuhanja in peke. Ugotovili bodo, kako uporabljati posamezno posodo, kje se pomivajo krožniki in kakšne funkcije imajo kuhinjski aparati. Prav tako jih bo otroška kuhinja naučila redoljubnosti in ugotovili bodo, da morajo po vsaki kuhi tudi pospraviti za seboj. Naučili se bodo pravilno slediti in gospodariti s časom, saj pri vsakem kuhanju zahteva priprava surovin določen čas. Otroci bodo zahvaljujoč imitaciji kuhanja odraslih zelo hitro tudi ugotovili, kaj vse pomeni kuhanje.

Zmore več, kot si mislite

Otroci bodo navdušeni nad tem, kaj vse kuhinja zmore. Do navdušenja jih bo ponesel čarobni lonec z mehurčki, ki ga napolnite z vodo in položite na štedilnik, ta pa bo začel resnično brbotati in posnemati kipečo vodo. Med mnogimi dodatki otroške kuhinje bodo otroci našli ponev za obračanje palačink, s katero se bodo zelo hitro naučili ravnati, kar jih bo navdalo z veseljem in samozavestjo. Med druge dodatke kuhinje ne manjkajo niti pribor, krožnički, imitacije noža, zajemalka, solnica, poprnica, kečap, majoneza, lonec s pokrovom, steklenica mleka in kozarčki s podstavki. Kuhinja bo malemu kuharju priskrbela tudi veliko imitacij hrane, kot so hrenovke, pečen piščanec, jajce, mufini, korenje in drugo. Med opremo kuhinje so priložene tudi kocke ledu, ki jih otroci lahko dobijo neposredno iz aparata za led.

Če si bo kuhar ali kuharica želel skuhati kavo, mu bo prav prišel mali espresso kavni avtomat, h kateremu so priložene kapsule različnih priokusov. Otroška elektronska kuhinja daje realistične zvoke, med katere spada tudi cvrtje na ponvici s funkcijo obračanja palačink, če bodo otroci želel ustvariti sladko dobroto. Več imitacij živil je z ene strani že popečenih, zaradi česar se bodo otroci pri kuhanju resnično zabavali v stvarnem kuhanju. Ne sme pa pozabiti, da se mora palačinka po nekem času obrniti, da se ne bi preveč zapekla, pri čemer se izboljšuje tudi otrokov spomin.

Odličen dostop z vseh strani

Kuhinja je izredno dobro dostopna iz vseh strani, tako da ni razloga, da se s kuhinjo ne bi moglo igrati več otrok. En otrok lahko skrbi za pečico s odpirajočimi vratci in premično rešetko, drugi pa se lahko posveča žaru za pečenje, spet drugi otroci pa si lahko razdelijo svoje dolžnosti pri hladilniku z odpirajočimi vrati, ki služi kot prostor za shranjevanje živil, pri pomivanju posode ali iskanju nujno potrebnih živil, ki jih potrebujejo pri vsaki pravi kuhinji. Na srednji del kuhinje lahko otroci odkladajo vse potrebne surovine in živila, ki jim ni treba nujno biti v hladilniku in jih bodo imeli stalno pri roki.

Parametri 

Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, celotne dimenzije otroške kuhinje merijo 115*45*94 cm z višino pulta 50 cm, zahvaljujoč bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega spretnega malčka. Del otroške kuhinje Smoby Tefal Super Chef Deluxe so tudi baterije, ki jih bodo starši preprosto vstavili v kuhinjo in otroci lahko začnejo z odlično zabavo pri kuhanju in pečenju.

Otroška kuhinja, izdelek oblikovalske delavnice proizvajalca Smoby, je edinstvena otroška igrača na najvišji ravni, ki le stežka najde nasprotnika. Francoski oblikovalci se osredotočajo na prvorazredni dizajn, realno izdelavo vseh linij in dodatkov, kot tudi celotno funkcionalnost otroških igrač. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na varnost otroka, zato lahko starši brez skrbi pustijo svoje malčke, da se igrajo s to čudovito kuhinjo polno nepozabnih funkcij, ki si jih le lahko izmislijo.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajeni elektronski modul
  • izdelovalec ledu z ledenimi kockami
  • barbecue grill
  • ponvica s funkcijo obračanja palačinke
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
  • bogata oprema 46 dodatkov
  • lonec s čarobnimi mehurčki
  • francoska kakovost in dizajn izdelka
  • primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti
  • hladilnik z odpirajočimi vratci in prostorom za shranjevanje
  • pečica z odpirajočimi vratci in drsečo rešetko
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost115*45*94 cm
Skupna višina94 cm
Višina delovne površine50 cm
Dimenzije paketa80*24*78 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža10,2 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.