Kuhinja Tefal Studio XL Smoby elektronska s čarobnimi testeninami, sodo, kavnim avtomatom in 36 dodatki zeleno-bež

Opis izdelka

Iščete pravo darilo za svojega otroka? Kuhinja Smoby je odlična izbira. Elektronska otroška kuhinja Tefal Studio XL Smoby s 36 dodatki je čudovita sveže zelena otroška kuhinja, ki bo približala svet kuhanja in peke vsakemu otroku od 3. leta starosti dalje. Kuhinja za otroke ima originalni francoski dizajn in mnogo funkcij, ki jim bo hvaležen vsak mali kuhar. Elektronska kuhinja s svojim svežim dizajnom popolnoma razžari vsako otroško sobo. Kuhinja je opremljena z bogatim setom 36 dodatkov: pribor, krožnički, skodelice, kozarčki, solnica, poprnica, dodatki za kavni avtomat, rekviziti živil, popečena živila ter surovine za kuhanje in peko.

Mnogo funkcij in dodatkov

Bogata oprema funkcij naredi to kuhinjo edinstveno v svoji kategoriji. Pečica za peko z odpirajočimi vratci je tu za to, da bi otroci v njej spekli različne dobrote. Pomivalec posode lahko odprete in se nahaja pod pečico. Zanesljivo bo služil za pomivanje posode, če se otrokom ne bo hotelo uporabljati pomivalnega korita in krožničke prati na roke. Hladilnik z odpirajočimi vratci bo shranil vsa živila, ki morajo ostati na hladnem, da se ne bi pokvarila. Čarobni lonec s pokrovko bo poskrbel za odlično otrokovo izkušnjo, saj bo začel dajati zvoke, ki jih daje resnični lonec med kuhanjem, ko ga boste položili na štedilnik in pritisnili na gumb.  V čarobnem loncu se bodo kmalu pojavile testenine. Edinstveni dodatek je ponvica s funkcijo obračanja, ki bo preverila znanje vsakega kuharja. Otroci lahko palačinke mečejo v zrak. Espresso kavni avtomat bodo otroci našli na stojalu, ki se dviga nad kuhinjo. Na izbiro imajo nekaj kapsul z različnimi priokusi. Realistično deluje tudi avtomat za gaziranje pijač, ki daje značilne zvoke cric-cric. Otroci lahko tam napravijo pravo pijačo z mehurčki. Kuhinja razpolaga tudi z veliko prostorov za shranjevanje, kamor lahko mali mojstri odložijo vsa živila in surovine, ki jih bodo kasneje potrebovali pri kuhanju.

Za pravilen razvoj otrok

Francoski oblikovalci Smoby se osredotočajo na dizajn  in funkcionalnost in tudi na to, kakšen vpliv ima igrača na majhne otroke. V primeru tej otroške kuhinje so omogočili, da se bo z njo lahko igralo tudi več otrok, ki se bodo naučili medsebojno sodelovati, komunicirati in si pomagati. S tem se razvijajo tudi komunikacijske in socialne spretnosti. Poleg teh pomembnih vplivov je vredno omeniti tudi vpliv na razvoj fine motorike, ki je pri majhnih otrocih izredno pomembna.

Priročna in skladna

Kuhinja stoji na stabilnih podstavkih, celotne dimenzije otroške kuhinje merijo 86*62*100 cm z višino pulta 51 cm. Kuhinja je dostopna iz različnih strani in primerna za igro več otrok. Del otroške kuhinje Tefal Studio XL Smoby je tudi ena CR2032 baterija.

Otroška kuhinja ki prihaja iz delavnice podjetja Smoby, je originalna otroška igrača, katere dizajn je dodelan z resničnimi francoskimi profesionalnimi idejami, ki vključujejo kakovost, prvorazredni dizajn, zanesljivo zasnovo in skupno funkcionalnost otroških igrač. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na varnost otroka, zato lahko starši brez skrbi pustijo svoje malčke, da se igrajo s to čudovito kuhinjo polno nepozabnih funkcij, ki si jih le lahko izmislijo.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • ponvica s funkcijo obračanja
  • aparat za gaziranje pijač
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
  • bogata oprema 36 dodatkov
  • francoska kakovost in dizajn izdelka
  • primerna za vse otroke od 3. leta
  • hladilnik z odpirajočimi vratci
  • pečica za peko
  • pomivalni stroj in odcejevalnik posode
  • višina delovnega pulta je 51 cm
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost86*62*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža8,3 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.