Kuhinja Tefal Studio Smoby elektronska s 27 dodatki rdeče-siva

Opis izdelka

Iščete edinstvene otroške kuhinje? Elektronska kuhinja Tefal Studio Smoby ima mnogo dodatkov in zabavnih funkcij. Izdelana je v rdeče-sivi zasnovi in je primerna je za otroke od 3. leta starosti. Kuhinja bo s svojim dizajnom očarala vsakega otroka in se zagotovo lepo podala v vsako otroško sobo. Zahvaljujoč elegantnemu francoskemu dizajnu jo boste vzljubili tudi vi. Otroška kuhinja vsebuje komplet 27 dodatkov, med katere sodijo: imitacije živil, popečena hrana, čarobni lonec s testeninami, ponvica, pribor, kuhinjska posoda, kozarčki in skodelice. Prednost te kuhinje je njena dostopnost iz vseh strani, zato je primerna za igro več otrok skupaj. Kuhinja ima prilagojene ročke, gumbe in opremo drobnim otroškim ročicam.

Polna presenečenj

Elektronska kuhinja za otroke proizvajalca Smoby v sebi skriva mnogo dodatkov in funkcij, ki jih bo odkrival vsak radoveden otrok. Otroci imajo na voljo elektronski štedilnik z vgrajenim elektronskim modulom, zahvaljujoč kateremu lahko kuhinja posnema zvoke pravega kuhanja in pečenja. Lonec s čarobnim brbotanjem bo dajal realistične zvoke blop-blop, ko ga boste položili na štedilnik. Prav tako bo ponvica, v kateri lahko pečete okusno ribo, začela cvrčati psciii kot pri pravem cvrtju. Otroci bodo presenečeni tudi s čarobnimi testeninami, ki pri kuhanju v loncu čudežno povečajo svojo prostornino. Tudi v pečici lahko otroci pripravijo okusno hrano. Poleg pečice se nahaja hladilnik z odpirajočimi vratci, kamor lahko mali kuharji odložijo hrano, ki mora ostati na hladnem, da se ne bi pokvarila. Korito za pomivanje posode bo razveselil vse redoljubne deklice, ki si po napornem delu lahko privoščijo kozarec čiste mineralne vode ali kole. Za to jim bo služil aparat za gaziranje vode, ki je nameščen pod napo. Če bi otroci želeli popiti malo kave, je tu espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami. Kuhinja ponuja otrokom tudi dovolj prostora za shranjevanje, kamor lahko odložijo vse dodatke.

Otrokov razvoj

Kuhinja izpolnjuje vsa otroška pričakovanja. Francoski oblikovalci so zasnovali kuhinjo za otroke, ki razvija njihovo fino motoriko in komunikacijske ter razumske spretnosti. Otroci se učijo potrpežljivosti, koncentracije in spoštovanja pri igri s kuhinjo v družbi drugih otrok. Otroško kuhinjo prekrivajo tudi sličice, ki s svojo realistično zasnovo še povečajo veselje do igranja s to otroško kuhinjico, primerno za vse otroke.

Priročna rešitev

Elektronska otroška kuhinja se ponaša s stabilno konstrukcijo, skupne dimenzije otroške kuhinje znašajo 49*47*100 cm. Celotna višina otroške kuhinje je 100 cm, višina delovnega pulta pa 51 cm, s čimer lahko vsak starš preveri, ali je za njegovega otroka kuhinja dovolj visoka. Kuhinja se ponaša z izredno dostopnostjo z vseh strani. Za zagon elektronskega modula potrebujete 1 baterijo CR2032, ki je del kompleta.

Otroška kuhinja, izdelek oblikovalske delavnice proizvajalca Smoby, je edinstvena otroška igrača na najvišji ravni, ki bi ji le stežka našli konkurenco. Francoski oblikovalci se osredotočajo na prvorazredni dizajn, realno izdelavo vseh linij in dodatkov, kot tudi celotno funkcionalnost otroških igrač. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na otrokovo varnost. Smoby že dolga leta proizvaja kakovostne otroške igrače najvišje kakovosti in najmodernejšega dizajna. Izdelki Smoby izpolnjujejo stroge evropske kriterije.

Lastnosti

  • atraktivni francoski dizajn
  • lonec s čarobnimi testeninami
  • realistični zvoki kot pri kuhanju in pečenju
  • primerna za otroke od 3. leta
  • vgrajen elektronski modul
  • komplet 27 dodatkov
  • višina delovnega pulta je 51 cm
  • baterije so priložene kompletu
  • ugledni francoski proizvajalec Smoby
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*47*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa50*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.