Kuhinja Cook'tronic Bubble Smoby elektronska s čarobnimi mehurčki, lučko in zvokom in 21 dodatki turkizna

Opis izdelka

Iščete edinstveno otroško kuhinjo z mnogimi funkcijami in dodatki? Otroška kuhinja Cook´tronic Bubble Smoby z vgrajenim elektronskim modulom je primerna za otroke od 3. leta starosti. Elektronska kuhinja je živahne zasnove v turkizno-beli barvi in vsebuje bogati set 21 dodatkov ter zvočne in svetlobne funkcije. Med dodatke spada čarobni lonec z mehurčki, ponev, posoda, pribor, zajemalka, replike živil (testenine, piščanec), kozarci in manjši lonec s kuhalnico za mešanje. Brezčasni dizajn in veliko prostora naredijo to čudovito in edinstveno kuhinjico še bolj posebno, ki je primerna tudi za darilo za vsako malo kuharico ali kuharja. Ta kuhinja bo prevzela vse male otroke, zahvaljujoč predvsem zaradi dekoracij in potiskom na stojalu nad pultom, ki delujejo še posebno pristno.

Kuhanje za vso družino

Otroška kuhinja proizvajalca Smoby vsebuje funkcije in dodatke, ki bodo otroke zabavali še leta in leta. Na sredini kuhinjskega pulta je elektronski štedilnik, na katerem se otroci učijo kuhati različne specialitete. V igro prihaja tudi čarobni brbotajoči lonec, ki ga otroci aktivirajo tako, da vanj nalijejo vodo, položijo na štedilnik in pritisnejo na tipko. Zahvaljujoč vgrajenemu elektronskemu modulu bo začel brbotati in imitirati vrenje vode. Kuhinja ima vgrajeno tudi pečico za peko z lučko. V priročnem koritu lahko mali kuhar po jedi tudi pomije krožnike. Pri igri s kuhinjo se bodo otroci naučili delati s priloženim priborom, ponvico, krožniki, skodelicami in različnimi rekviziti jedi. Vaši najmlajši bodo veseli tudi prostora za shranjevanje, kamor bodo lahko odložili vse pripomočke za kuhanje. 

Za otrokov razvoj

Kuhinja bo izpolnila vsa pričakovanja. Francoski oblikovalci so zasnovali kuhinjo za otroke, ki pripomore k razvoju fine motorike, komunikacijskih veščin in logike. Otroci se prav tako učijo potrpežljivosti, koncentracije in spoštovanja pri igri z drugimi otroki. Kuhinja je dopolnjena tudi s čudovitimi sličicami in motivi prave kuhinje. 

Preprosta in priročna

Skupna višina mizice meri 86 cm, višina delovne površine pa 49 cm. Elektronski modul deluje na 4 AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu. Otroška kuhinja ima stabilno ogrodje, skupne dimenzije kuhinjice za znašajo 56*27*86 cm.

Otroška kuhinja, izdelek oblikovalske delavnice francoskega proizvajalca Smoby, je edinstvena otroška igrača najvišje ravni, ki se ponaša s kakovostjo in atraktivnim dizajnom. Smoby da veliko na atraktivni dizajn in pristen videz vseh linij in dodatkov. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na otrokovo varnost, kar bodo cenili tudi starši. Material kuhinjice je trden, obenem pa prijeten in žameten na dotik. Z izbiro otroških igrač proizvajalca Smoby ne boste zgrešili.

Lastnosti

  • komplet 21 dodatkov
  • vgrajen elektronski modul
  • primerna za otroke od 3. leta
  • atraktivni francoski dizajn
  • turkizno-siva barva
  • čarobni lonec z mehurčki
  • realistični zvoki in lučka
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost56*27*86 cm
Skupna višina86 cm
Dimenzije paketa50*15*62 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,9 kg
OpombaBattery: 4 x AA/LR6 not included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.