Kuhinja Cherry Smoby elektronska z zvoki, z jedilnim pultom, kavnim avtomatom in 25 dodatki turkizno-zelena

Opis izdelka

Otroška kuhinja Cherry Kitchen predstavlja eno izmed najbolj dodelanih izdelkov med otroškimi kuhinjami na trgu. Izdelana je v čudoviti sveži barvni kombinaciji žive turkizne barve, ki je dopolnjena s poletno zeleno, belo in svetlo sivo barvo. Elektronska kuhinja ima realističen dizajn in njena zasnova sovpada z zadnjimi trendi stanovanjskega dizajna in arhitekture. To naredi igro zanimivo in še bolj privlačno. Otroška kuhinja je primerna za otroke od 3. leta starosti. Otroci se radi igrajo s kuhinjami, ki se jih ne bodo naveličali še leta in leta. Zahvaljujoč svojemu dizajnu je kuhinja dostopna iz vseh strani, zato omogoča igro več otrokom skupaj. Igra z otroško kuhinjo pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z vzajemno igro posnemajo odrasle. Pripomočki, dodatki, vratca in gumbi so prilagojeni drobnim otroškim rokicam.

Otroci si z igro v kuhinji urijo motorične sposobnosti, tipno zaznavnost in koordinacijo gibov. Kuhinja je opremljena z mnogimi razburljivimi dodatki, ki jih otroci ne bodo nehali občudovati. Kuhinja ima vgrajeni elektronski modul in daje realistične zvoke. Smoby Cherry Kitchen ima veliko prostora za shranjevanje. Kuhinja ima tudi hladilnik z realistično sličico hladilnika. Poleg nje je pečica z odpirajočimi vratci, kjer lahko otroci spečejo pecivo. Pult kuhinje za otroke ima električni štedilnik z dvema ploščama za kuhaje in pečenje, koritom za pomivanje posode in malo jedilno mizico, ki služi za serviranje jedi. Štedilnik daje pri kuhanju realistične zvoke blop, blop, blop. Nad kuhinjskim pultom je stojalo, v katerem je vgrajen espresso kavni avtomat z nadomestnimi kapsulami in različnimi priokusi.

Nad njim je kuhinjska ura, ki ne sme manjkati v nobeni pravi kuhinji, na zgornjem delu pa so kaveljci za kuhinjsko posodo. Med kreativne dodatke kuhinje spadajo tudi zanimiva popečena živila (steak in riba), lonec s pokrovko, krožniki s priborom, kozarčki, skodelice za kavo, nadomestne kapsule za kavni avtomat, kuhinjska posoda, ponvica, piškoti in testenine. Kuhinja ima na zadnji strani skrivno shrambo, s čudovitimi sličicami živil, ki delujejo realistično. Otroška kuhinja Smoby ima ogromno prostora za shranjevanje in se zahvaljujoč kompaktni velikosti umestila v vsako otroško sobico. Kuhinja za otroke je stabilna in varna za nežne otroške rokice.

Njeni robovi so zaobljeni, plastika je prijetna in žametna na dotik. Višina kuhinje je 97 cm, njene skupne dimenzije pa merijo 68*34*97 cm. Kuhinja odseva francoski šarm in eleganco. Smoby že dolga leta proizvaja kakovostne otroške igrače izjemnega dizajna. Podjetje Smoby je tako proizvajalec igrač najvišje kakovosti in najmodernejšega dizajna. Izdelki Smoby izpolnjujejo stroge evropske kriterije. Elektronska otroška kuhinja deluje na 1x AA/LR6 1,5 V baterijo, ki je priložena kompletu. S to kuhinjo bo vsak otrok postal mali šef kuhinje. Kaj vam bodo pa danes skuhali vaši otroci?

Lastnosti

  • vgrajen elektronski modul 
  • realistični zvoki kot pri kuhanju blo blop 
  • popečena živila (steak, riba)
  • 25 dodatkov
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • od 3. leta starosti
  • francoski izdelek Smoby
  • skupna višina 97 cm
  • realističen hladilnik in zadnja shramba
  • primerna za deklice in dečke
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost68*34*97 cm
Skupna višina97 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,26 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.