Kozmetična miza Disney Princeske Smoby 2v1 s stolčkom in 10 dodatki

Opis izdelka

Smoby kozmetična mizica za otroke s priljubljenim motivom disneyjevih Princesk je narejena za vse male deklice od 3. leta starosti dalje. Atraktiven rožnato bel dizajn s čudovitimi dekoracijami in pravljično oblikovanimi deli bo prevzel vsako malo deklico, ki se od kozmetične mizice ne mogla odlepiti. Otroška kozmetična mizica je izredno stabilna zahvaljujoč štirim trdnim nogam. Kozmetična mizica za otroke bo skupaj z udobnim stolčkom ustvarila pravi raj, saj jo bo uporabila za lepotičenje sebe in tudi svoje mamice.

Vsi plastični deli na kozmetični mizici so izdelani s poudarkom na varnost vaše deklice. Mehka in žametna plastika z zaobljenimi robovi se bo mali lepotički popolnoma prilagodila in tako se bo brez težav igrala ure in ure. Otroška mizica razpolaga tudi z gibljivim ogledalom, ki je izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki se ponaša z visoko trpežnostjo in obstojnostjo. Deklica si bo tako lahko ogledovala svoj obrazek in si skrbno česala laske in si popravljala trak za lase. Kozmetična mizica za deklice vsebuje še komplet 10 dodatkov, med katerimi bo mala frizerka našla prstančke, glavnik in glavniček, ogrlico, zapestnico, naglavni trak in 2 steklenički za parfum. Ko se bo do konca naigrala, lahko svoje kozmetične pripomočke pospravi v 3 priročne predalčke, ki so nameščeni takoj pod ogledalom. Dimenzije otroške mizice merijo 41*34*91 cm.

Francoski proizvajalec Smoby, ki spada med najbolj zanesljive proizvajalce otroških igrač, se ponaša z visoko kakovostjo in elegantnim dizajnom svojih igrač, ki je všeč otrokom po celem svetu. Izdelava vseh izdelkov znamke Smoby je strogo nadzorovana pri vseh fazah proizvodnega procesa in zato izpolnjujejo tudi te najvišje varnostne kriterije. Starši se lahko zanesejo na to, da bodo njihovi malčki dobili v roke resnično kakovostno in varno igračo.

Lastnosti

  • elegantni francoski dizajn
  • kakovostno in zanesljivo ogledalo
  • stabilni sistem
  • dodatki
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • atraktivni Disneyjev motiv Princeske
  • kakovostni plastični elementi z zaobljenimi robovia
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost41*34*91 cm
Skupna višina91 cm
Dimenzije paketa49*20*64 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,1 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.