Hišica Pretty Nature Smoby z letno kuhinjo in premično polknico z UV filtrom od 24 mes

Opis izdelka

Otroška hišica, Pretty Nature Smoby je čudovita in prostorna otroška hišica, v kateri se bo lahko igralo več otrok skupaj. Zasnovana je v čudoviti nežni krem, rdeči in zeleni barvi, ki jo dopolnjuje pastelna rjavo-siva barva, s katero so poudarjeni zanimivi detajli. Plastika otroške hišice je na dotik žametna in nežna. Dvojne stene hišice zagotavljajo varnost, čvrstost in stabilnost. Dimenzije celotne hišice merijo 145*110*127 cm poleg nje pa je nameščena še kuhinja za male kuharje. Mali navihanci si lahko v njej pripravijo slasten zajtrk. Ta čudovita otroška hišica Smoby, My House se bo lepo podala na vaš vrt ali dvorišče.

Hišici vlada premična polknica, na oknu sive barve. Številna okna otroške hišice zagotavljajo svež zrak in senco tudi med najbolj vročimi dnevi. Hišica za otroke ima UV filter, ki varuje plastiko pred sončnimi žarki. V letni kuhinji poleg hišice lahko otroci kuhajo kot njihovi starši. Hišici pa ne manjkajo niti kuhinjska posoda in dodatki – 2 kozarčka, 2 krožnika, pribor, 2 klobasici in ponvica. Okrašena je z motivi živalic, da bi bile otroške igre še bolj zabavne. Čudovita hišica za čudovite otroke je primerna od njihovega 2. leta starosti dalje. Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, z dolgoročno tradicijo, ki jamči varnost in kakovost. Streha otroške hišice, Pretty Nature, je imitacija rdeče strešne kritine. Pri igri s hišico otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne spretnosti in posnemajo odrasle.

Površina otroške hišice vsebuje edinstven UV filter, ki varuje barve hišice pred bledenjem in tako bodo ostale čudovite in živahne še dolga leta. Posebnost UV filtra je v tem, da bo hišica tudi po več letih ostala enaka, kot ravnokar vzeta iz škatle. Otroška hišica, Smoby, se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Stabilnost hišice je zajamčena, zahvaljujoč kakovostnim plastičnim materialom, ki so čvrsti in trpežni. Plastična površina je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Njeni robovi so zaobljeni, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči kakovost in trpežnost hišice, ki je izdelana po evropskih standardih. Francoska znamka, Smoby je zagotovilo kakovosti, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja.

Igra v otroški hišici je zanimiva za otroke različnih starosti. V njej se bodo s svojimi prijatelji in sorodniki lahko igrali ure in ure. Hišice za otroke, Smoby sodijo med najkakovostnejše na trgu, zahvaljujoč svoji visoki kakovosti in trpežnosti. Užitek v igri z otroško hišico je prav poseben zaradi dosledne ergonomske rešitve, saj imajo otroci znotraj hišice veliko prostora za igranje. Igra v otroški hišici pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z igro posnemajo odrasle. Okolje hišice, ki omogoča polno idej, spodbuja otrokov razvoj besednega zaklada. Otroška hišica Smoby, je za razliko od lesenih hišic čudovito barvita, kar spodbuja otroško fantazijo in igrivost in v njih prebuja domiselnost ter pravljične prizore. Otroška hišica, Smoby ne bo zanimiva le za vaše otroke, ampak tudi za njihove prijatelje. To je čudovit dodatek za dvorišče ali vrt. Lastna hišica je izpolnitev sanj vseh otrok.

Lastnosti

 • unikatna otroška hišica s premično polknico
 • za vsako dvorišče ali vrt
 • relief na stenah imitira gradbeni material
 • skupna višina vrat meri 91 cm
 • praktična letna kuhinja s posodo
 • dovolj prostorna za več otrok
 • čudovite žive barve
 • plastika s posebnim UV filtrom, ki varuje pred bledenjem
 • zaobljeni robovi
 • kakovosten francoski izdelek
 • primerna za otroke od 2. leta starosti
 • za dečke in deklice
Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost145*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa100*24*115 cm
Skupna dolžina145 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža14.12 kg / 16,62 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.