Družabna igra Mickey and the roadster racers Conector junior Educa 40 kart in 200 sličic in interaktivno pisalo

Opis izdelka

Otroška družabna igra Conector Mickey and the roadster racers je zanimiva igra za otroke od 3. leta, ki je nastala po navdihu Disneyjevih junakov. Osnovni del igre tvori igralna plošča s sličicami slavnih Disneyjevih junakov. Del igre je 40 kartic in 200 vprašanj, s pomočjo katerih se lahko otroci veliko naučijo. Temelj igre Conector je razvoj logičnega mišljenja preko preprostih povezav sličic. Otroci povezujejo posamezne sličice z odgovori na igralni plošči. Družabna igra Conector je vir odlične zabave in igrivega učenja za otroke, zato jo priskrbite tudi vašim malčkom.

Pametno pisalo ima LED svetilko, ki zasveti zeleno, ko je odgovor pravilen in rdeče, če je odgovor napačen. Ta družabna igra pri najmlajših otroci spodbuja željo po učenju novih reči. Je modernega in atraktivnega dizajna, ki bo očaral deklice in dečke. Mere družabne igre so kompaktne, zato lahko otroci igro vzamejo s seboj na izlet ali počitnice in se z njo igrajo kjerkoli. Vsebujejo osnovne elemente za učenje: oblike, barve, številke, logiko in povezovanje.

Španska znamka Educa je kakovosten proizvajalec otroških igrač, ki niso le zabavne, ampak tudi poučne in razvojne. Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. Igrače Educa izpolnjujejo varnostne standarde Evropske unije, zato so za igre vaših otrok povsem varne. V ponudbi podjetja Educa je mnogo poučnih iger in puzzel za različne starostne kategorije, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki. Igrače Educa bodo zagotovile zabavo za celo družino. Ta družabna igra je v angleščini, zato si lahko otroci z njeno pomočjo širijo svoj besedni zaklad angleškega jezika.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Dimenzije paketa24*24*5 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 3 x LR41 included
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.