Delavnica Black+Decker Smoby z 79 dodatki

Opis izdelka

Delavnica Black+Decker Smoby je čudovita igrača za male mojstre od 3. leta starosti. Vsebuje mnogo funkcij in dodatkov, ki zagotavljajo ure in ure polne zabave in mojstrskih opravil za mojstre in iznajditelje. Med 79 dodatki boste našli 7 orodji, kot so kladivo, izvijač, klešče, ključi in žaga, 20 vijakov in ravnilo. Na delavnici boste našli več prostorov za shranjevanje in škatel za drobne vijake in drugo orodje za mojstre.Delovna miza za dečke stoji na 4 stabilnih nogah in je izdelana iz kakovostne plastike z gladko površino. K igrači lahko brezplačno naložite tudi zabavne aplikacije za Android in IOS.

Zelo pomembno je najmlajše napeljevati k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje pravega mojstra. Z igranjem z otroško delavnico se razvijajo otrokova fina motorika in njegove gibalne spretnosti. Uporaba orodja spodbuja tudi razvoj logičnega mišljena in koncentracije. Ko se otroci igrajo mojstre v stanovanjih ali na prostem, s tem razvijajo svojo fantazijo in ustvarjalnost. Odkrivajo, raziskujejo, popravljajo, razstavljajo in sestavljajo. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta čudoviti mojstrski set Smoby z originalnim dizajnom, narejenim predvsem za dečke.

Smoby je priznani francoski proizvajalec izjemno kakovostnih plastičnih otroških igrač pristnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, vendar hkrati gladka in prijetna in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Pritegnile bodo vsakega otroka, saj je to odlično darilo za male mojstre. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost56*39*103 cm
Skupna višina103 cm
Dimenzije paketa49*16*76 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,4 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.