Čelada Živalce v džungli Mondo velikost 52-56 turkizna

Opis izdelka

Otroška čelada Živalce v džungli je čudovita pravljična čelada modre barve, ki je primerna za vse otroke, predvsem za pa dečke od 3. leta starosti. Je zanesljiv zaščitni pripomoček pri različnih otroških športih in igrah. Čelada za otroke je lahka in trdna. Njena prednost so zračniki in udobje v nošenju, zahvaljujoč čvrstemu pripenjanju pod brado. Motiv animiranih živalic v džungli in čudovita turkizno-oranžna barva bo prevzela dečke in deklice že na prvi pogled in od svoje nove čelade se ne bodo hoteli ločiti. Velikost čelade lahko nastavite od 52 do 56 cm.

Otroška čelada je nujna zaščita pri vožnji s kolesom, rolanju, smučanju in drugih športih, kjer si lahko otroci poškodujejo glavo. Upoštevanje varnostnih pravil je nujno pri razposajenih in igrivih otrocih, ki obožujejo zabavne igre in ne pazijo na svojo varnost. V tem primeru bo varno igro zagotovila samo otroška zaščitna čelada.

Mondo je italijanski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je tudi uradni proizvajalec mnogih licenčnih produktov znanih risank, serij in filmov, med katere spadajo tudi Živalce v džungli. Otroška čelada ne sme manjkati med opremo vašega malčka, saj ni le moderna, ampak tudi varna.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Italiji
Velikost52/56 = M
Dimenzije paketa20*14*38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.