Čelada PJ Masks Mondo velikost 52-56 modra

Opis izdelka

Otroška čelada PJ Masks je čudovita pravljična čelada modre barve, ki je primerna za otroke od 3. leta starosti. Je zanesljiv zaščitni pripomoček pri različnih otroških športih in igrah. Čelada za otroke je lahka in trdna. Njena prednost so zračniki in udobje v nošenju, zahvaljujoč čvrstemu pripenjanju pod brado. Motiv animiranih junakov iz televizijske serije PJ Masks bodo zagotovo oboževali vsi dečki in deklice, brez svojega stilskega pripomočka se ne bodo premaknili niti za korak. Velikost čelade lahko nastavite od 52 do 56 cm.

Otroška čelada je nujna zaščita pri vožnji s kolesom, rolanju, smučanju in drugih športih, kjer si lahko otroci poškodujejo glavo. Upoštevanje varnostnih pravil je nujno pri razposajenih in igrivih otrocih, ki obožujejo zabavne igre in ne pazijo na svojo varnost. V tem primeru bo varno igro zagotovila samo otroška zaščitna čelada.

Mondo je italijanski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je tudi uradni proizvajalec mnogih licenčnih izdelkov znanih risank, serij in filmov, med katere spada tudi risana serija PJ Masks. Otroška čelada PJ Masks ne sme manjkati med opremo vašega malčka, saj ni le moderna, ampak tudi varna. Je čudovite modre in rdeče barvne kombinacije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 3 let
PorekloDesigned in Italy
Velikost52/56 = M
Dimenzije paketa20*14*38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna