Čelada Paw Patrol Mondo velikost 52-56 modra

Opis izdelka

Otroška čelada Paw Patrol je čudovita pravljična čelada, ki je primerna za otroke od 3. leta starosti. Omogoča zanesljiv zaščitni pripomoček pri različnih otroških športih in igrah. Čelada za otroke je lahka in trdna. Njena prednost so zračniki in udobje v nošenju, zahvaljujoč čvrstemu pripenjanju pod brado. Motiv Paw Patrol bodo zagotovo oboževali vsi dečki in deklice, brez svojega stilskega pripomočka se ne bodo premaknili niti za korak. Velikost čelade lahko nastavite od 52. do 56 cm.

Otroška čelada je nujna zaščita pri vožnji s kolesom, rolanju, smučanju in drugih športih, kjer si lahko otroci poškodujejo glavo. Upoštevanje varnostnih pravil je nujno pri razposajenih in igrivih otrocih, ki obožujejo zabavne igre in ne pazijo na svojo varnost. V tem primeru bo varno igro zagotovila samo otroška zaščitna čelada.

Mondo je italijanski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne izdelke iz gume, pene in PVC-ja. Mondo je tudi uradni proizvajalec mnogih licenčnih izdelkov znanih risank, serij in filmov, med katere spada tudi risana serija Paw Patrol. Otroška čelada Paw Patrol ne sme manjkati med opremo vašega malčka, saj ni le moderna, ampak tudi varna. Je čudovite modre in rumene barvne kombinacije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Italiji
Velikost52/56 = M
Dimenzije paketa20*14*38 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Opombaorange colour
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.