Brisača za najmlajše Koala Bamboo toTs-smarTrike Black&White s kapuco 100% nežni bambus in bombaž

Opis izdelka

Brisačka za dojenčke Bamboo toTs je otroška brisačka s kapuco, ki je primerna za vse male dojenčke in novorojenčke. Brisačka za dojenčka ima kapuco v podobi koale. Brisačka za otroke je dimenzij 120*70 cm in je izdelana iz 65 % bambusne svile in 30 % bombaža. Brisačka bo zahvaljujoč prijetnim materialom hitro postala najljubši družabnik vašega otroka med kopanjem.

Proizvajalec smarTrike se je za svoje izdelke iz serije toTs odločil za posebni, prirejeni črno-beli vzorec, na katerega tudi najmlajši otroci zelo pozitivno reagirajo. Otrok, ki je izpostavljen te preprosti, dvobarvni kombinaciji, se bo počutil zelo udobno in zadovoljno. Zahvaljujoč različnim črno-belim vzorcem se bolje razvijajo posamezni čuti in dojemanje otroka. Serija izdelkov toTs Bamboo v sebi združuje to najbolje, kar lahko starši otrokom priskrbijo. Nežna in trpežna bambusna tkanina bo priskrbela najboljše doživetje za nežno otroško kožo. 

Brisačka za dojenčka je brezčasne belo-črne barve. To je idealno darilo za vsakega dojenčka, fantka ali punčko. Otroška brisačka s kapuco je izredno prijetna na dotik in izdelana po potrebah najmlajših otrok. Najnovejša serija izdelkov proizvajalca smarTrike so dodatki za nego dojenčka, toTs. ToTs omogoča najmodernejše kolekcije izdelkov, ki popolnoma izražajo okus staršev in njihovih malčkov. Dodatki toTs smarTrike združujejo kakovost in razumne cene.

Lastnosti

  • kakovostna brisačka s kapuco za dojenčka
  • dimenzije 120*70 cm
  • material: 65 % bambusni muslin in 35 % bombaž
  • črno-bela barva
  • na kapuci je vzorec koale
  • zračni vpojni material
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Velikost120*70 cm
Barvačrnobela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.