Konstrukcija za avtosedeže RC2 ISOFIX base Red Castle skupina 0

Opis izdelka

Nastavek ISOFIX Red Castle je kakovosten in priročen nastavek za otroški avtosedež RC2, zahvaljujoč kateremu bo montaža avtosedeža resnično hitra in efektivna. ISOFIX je standardni sistem za namestitev otroškega sedeža na avtomobilčki sedež. Sestavljajo ga nastavki za karoserijo in pritrdilne točke za avtosedež, ki se nanje priklopijo. Sistem za pritrditev je tako veliko bolj trden in trpežen. Nastavek ISOFIX je primerna za dojenčke, že od njihovega rojstva dalje (skupina 0). Pritrdilne točke ISOFIX so integrirane v večini novih vozil, priporočamo, da preverite, ali so nameščene tudi v vašem vozilu. 

Zahvaljujoč ISOFIX konstrukciji ste lahko prepričani, da je otrok v avtosedežu varen z najboljšim sistemom na trgu. Otrokom ponuja najvišjo možno zaščito in varnost. Po večini se otroški sedeži na avtomobilske sedeže pripenjajo s pomočjo varnostnih pasov, kjer jih pripnejo napačno ali pa sploh ne. Sistem ISOFIX preprečuje napake pri namestitvi avtosedeža, ki se lahko pojavijo, če jih pripnete le s pomočjo klasičnega varnostnega pasu. Če imate v družini dva ali več avtomobilov, boste hvaležni tudi prihranku časa, ki vam ga bo sistem ISOFIX omogočil pri premikanju avtosedežev iz enega v drug avtomobil.

Starševa največja odgovornost je zagotoviti otrokom varnost med vožnjo. Pri nakupu avtosedežev in varnostnih dodatkov izbirajte le med certificiranimi in kakovostnimi izdelki.Nastavek ISOFIX znamke Red Castle spada med najmodernejše varnostne sisteme in je kompatibilen z avtosedežem RC2, skupaj pa ponuja otrokom občutek varnosti in udobja. Potovanje z avtomobilom je zanje prijetnejše, starši pa bodo mirni, saj so otrokom priskrbeli maksimalno zaščito.

O znamki Red Castle

Francoska znamka Red Castle prinaša otrokom inovativne izdelke, ki so izdelani iz okolju prijaznih materialov in ne vsebujejo nobenih težkih kovin in škodljivih barvil. Oblikovalci znamke Red Castle skrbijo za moderni dizajn, še bolj pomembna pa jim je prvorazredna kakovost in varnost otrok, zato izdelki Red Castle izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti, ki jih redno preverjajo neodvisni laboratoriji.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.