Opekač Tefal Express Smoby z opečenci bel

Opis izdelka

Smoby opekač Tefal Express je replika opekača znamke Tefal, s katerim bodo otroci imeli občutek, da si delajo prave toaste, kot veliki odrasli. V opekač za toaste vstavite 2 kruhka, pritisnite gumb na strani in po nekaj sekundah bosta sama skočila ven. Otroška igrača za kuhinjo je lepih belo-zelenih barv. Igrača za male radovedneže spodbuja otroško fantazijo in ustvarjalnost. Je odličen dodatek za vsako otroško kuhinjico Smoby. Primeren je za otroke od 3. leta starosti.

S pomočjo opekača za otroke se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. To je idealno darilo za vse otroke, ki si radi izmišljajo in ustvarjajo nove stvari, pestre barve pa bodo zagotovile, da bo komplet tudi odličen dodatek za vsako sobico. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. Poleg tega, da si otroci na zabaven način krajšajo čas, to pripomore tudi k njihovemu mentalnemu razvoju. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z uporabo predmetov, ki jih odrasli uporabljajo vsak dan, se otroci približujejo svetu odraslih. Za to pa je odlično sredstvo otroški opekač Smoby.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby je zagotovilo francoske kakovosti, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov, ki izstopajo na evropskem trgu.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost15*6*8 cm
Dimenzije paketa18*7*15 cm
MehanskoDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,20 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.