Opekač za vaflje z mešalnikom in kavomatom Small Household Appliances Ecoiffier s palačinkami in 24 dodatki od 18 meseca

Opis izdelka

Opekač z mešalnikom in kavomatom Small Household Appliances francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja odličen set igrač za vse otroke od 18. meseca starosti, ki se radi igrajo kuharje. V bogatem 24-delnem setu se nahaja zeleni opekač s 4 vaflji v obliki srčka, rdeči kavomat, mešalnik za sadje z vrtljivim gumbom z mehanskim zvokom klikanja, stepena smetana, kozarčki, žličke, limona, jagoda in drugi okrasni dodatki. Vse dodatke bodo otroci uporabili pri igri z otroškimi kuhinjicami, trgovinicami, restavracijami in kavarnicami, z njimi pa se bodo lahko igrali tudi samostojno. Proizvedeni so iz prvorazredne plastike, ki bo služila leta in leta, živahne barve pri otrocih pa spodbujajo domišljijo in predstavnost.

S setom kuhinjskih potrebščin se bodo otroci izjemno zabavali, igro kuharjev se bodo skupaj z njimi igrali tudi sorojenci in prijatelji, si izmišljali lastne recepte in se približevali svetu odraslih in s tem pridobivali občutek za odgovornost. S tem bodo izboljšali svoje komunikacijske veščine, fino motoriko, domišljijo in predstavnost. Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,9 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.