Odejica za najmlajše My First Blanket Home Kaloo z našitkom zajčka 85*70 cm iz nežnega mehkega materiala od 0 mes

Opis izdelka

Otroška odejica My First Blanket je stilska in mehka odejica iz mikrovlaken, ki je primerna za vse dojenčke od 0. meseca starosti dalje. V originalni beli barvi z našitkom zajčka deluje pomirjujoče in ustvarja občutek domačnosti. Takoj po rojstvu je značilno, da otroci dojemajo in si zapomnijo vonje, ki jih obkrožajo, zato je otroka pomembno naučiti, da bi prepoznal svoj lasten vonj in se zavedal svojega obstoja na svetu. Prav nežna odejica bo ujela lasten otrokov vonj in se s tem, ko otroci ležijo na njej, počutijo varno tudi v novem in tujem svetu. Odeja z merami 85*70 cm prihaja v čudoviti darilni embalaži, tako da lahko z njo brez skrbi obdarite svoje najbližje.

V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi otroška odejica Kaloo. Najmlajši otroci imajo pri uspavanju ob sebi radi pomirjujoče barve. Odejico lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsak izdelek znamke Kaloo je testiran in izpolnjuje tudi te najvišje standarde. Odejica za najmlajše lahko zaradi svojega originalnega videza in nežne površine hitro postane malčkova najboljša prijateljica pri vsakodnevni igri in počitku.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač in dodatkov za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. So odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in trpežnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč plišastim igračam Kaloo počutijo mirno in varno. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Lastnosti

  • mehka bela odeja iz mikrovlaken
  • mere 85*70 cm
  • darilna embalaža
  • pranje pri 30 °C, da bi s tem ohranili barvo in kakovost odejice
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • originalen francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost85*70 cm
Dimenzije paketa34*5*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.