Odeja za najmlajše Perle-Buggy Blanket Kaloo micro-velur bež

Opis izdelka

Kaloo otroška odejica micro-velour Perle-Buggy Blanket je čudovita in mehka odejica iz mikrovlaken, ki je primerna za najmlajše otroke od 0. meseca starosti dalje. Je nežne krem barve, zato na otroke deluje pomirjujoče. Z merami 70*85 cm je primerna za spanje ali igranje za vse majhne otroke. Takoj po rojstvu je značilno, da otroci dojemajo in si zapomnijo vonje, ki jih obkrožajo, zato je otroka pomembno naučiti, da bi prepoznal svoj lasten vonj in se zavedal svojega obstoja na svetu. Ravno nežna odejica za malčke bo ujela lasten otrokov vonj, otroci pa se bodo ob ležanju na njej počutili varno tudi v novem še neodkritem svetu. Otroška odeja Kaloo Perle-Buggy Blanket je nežna in mehka za otroško kožo, otroci zaviti v njo, bodo sanjali same lepe sanje. Prihaja v čudoviti darilni embalaži, tako da lahko z njo brez skrbi obdarite svoje najbližje.

V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in novo površino, za spodbujanje tipne zaznavnosti pa je primerna tudi otroška odejica Kaloo. Najmlajši otroci imajo pri uspavanju ob sebi radi pomirjujoče barve, kar izpolnjuje tudi odejica Kaloo, ki je zasnovana v čudoviti bež barvi. Odejico lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Vsak izdelek znamke Kaloo je strogo testiran in izpolnjuje tudi te najvišje standarde, zato je primeren za otroško raziskovanje, grizenje in okušanje. Ta otroška odejica za najmlajše lahko zaradi svojega edinstvenega videza, svetlih barv in nežne površine hitro postane malčkova najboljša prijateljica pri vsakodnevni igri in počitku.

Kaloo je francosko podjetje, ki že več kot 16 let izdeluje mehke plišaste igrače in dodatke za spanje in kopanje edinstvenega francoskega dizajna in kakovostni materialov. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsi pa izpolnjujejo stroge evropske standarde, s tem pa je zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroško odejo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače. Treba se je izogniti tudi namakanju in ročnemu pranju, pranju z drugimi izdelki iz mikrovlaken ter uporabi belil in mehčalcev.

Lastnosti

  • mehka odeja iz mikrovlaken
  • mere 70*85 cm
  • nežna barvna zasnova
  • darilna embalaža
  • pranje pri 30 °C, da bi s tem ohranili barvo in kakovost odejice
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • edinstveni francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70*85 cm
Dimenzije paketa22*47 cm
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.