Obročki za sestavljanje Tubo Little Smoby različne oblike in motivi od 12 mes

Opis izdelka

Cevasti obročki za sestavljanje Tubo Little francoskega proizvajalca Smoby predstavlja čudovito darilo za vse dečke in deklice od 12. meseca starosti. Didaktična igrača je sestavljena iz 12 delčkov polovičnih cevk, ki se lahko med seboj povezujejo in ustvarjajo nove oblike, podobe ali krožce. Plastični delčki z zaobljenimi robovi so proizvedeni iz prvorazrednega materiala, njihova površina je nežna na dotik in prilagojena majhnim otroškim rokicam. Vaši najmlajši se bodo z njimi igrali brez težav, zahvaljujoč igri sestavljanja pa bodo spoznavali nove barve in oblike, si razvijali svojo fino motoriko in predstavnost. Učili se bodo ustvarjati različne podobe, na polno uporabljali svojo ustvarjalnost in odkrivali nove in nove možnosti igre. Dolžina vsakega delčka meri 11,7 cm.

Cevasti obročki rastejo skupaj z otroki:

  • Od 12. meseca: Otroci poskušajo posamezne delčke prijeti, jih raziskujejo z dotikom, ob tem pa vadijo svojo fino motoriko, si razvijajo predstavnost in odkrivajo nove barve.
  • Od 18. meseca: Otroci se učijo ustvarjati nove oblike in podobe, izvajajo zahtevnejše gibe, združujejo posamezne delčke, ob tem pa uporabljajo različne barvne kombinacije.

Kakovostni in trpežni 12-delni set bo zabaval otroke s sestavljanjem kače, zvezde, krožcev, verige in drugih oblik. Obročki za sestavljanje na igriv način pri otrocih razvijajo logiko in prostorski vid, z njimi spoznavajo svet okoli sebe. Igro lahko uporabljate doma in jo s seboj vzamete tudi na obiske, zahvaljujoč majhnim dimenzijam pa jo lahko vzamete tudi na izlet in počitnice. Francoski proizvajalec Smoby si prizadeva za zaščito življenjskega okolja, tako da se lahko veselite izdelka v stilski embalaži iz trdnega kartona, ki se prav tako lahko reciklira.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le prvorazredne igrače z lastno, originalno idejo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost12*3*7 cm
Dimenzije paketa18*9*26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.