Oblačilo Coat Starlit Night Ma Corolle za 36 cm punčko od 4 leta

Opis izdelka

Skupaj z nami odkrijte novo kolekcijo oblačil za punčko Ma Corolle! Čudoviti plašček za punčko Coat Starlit Night Ma Corolle bo vsako igro s punčko spremenil na nepredstavljivo doživetje. Kot edina e-trgovina na trgu bomo popestrili igro vašega otroka, ne le z izjemnim dojenčkom Corolle, ampak tudi s številnimi dodatki čudovitega dizajna. Čudoviti moder zimski plašček je zasnovan za punčke Ma Corolle z velikostjo 36 cm. Plašček z nežnim vzorcem na ovratniku in rokavih izpolnjuje najnovejše modne trende in bo punčki Corolle zagotovo lepo pristal. Plašč za punčko Corolle s kožuhom je dodelan do najmanjšega detajla in spominja na prava oblačila za otroke.

Stilski plašč Corolle s kožuhom bo otrokom priskrbel mnogo novih dogodivščin in lepih spominov. V ta čudovita oblačila Corolle lahko otroci svojega dojenčka preoblečejo kadar koli želijo. Popolnoma dodelani detajli oblačila in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki pa bo razvijala otroško domišljijo in tudi komunikacijske spretnosti ter tipno zaznavnost. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Oblačila Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka s prikupnimi oblačili, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • oblačilo za punčko Ma Corolle
  • plašček s kožuhom
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.