Oblačilo Dress Starlit Night Ma Corolle za 36 cm punčko od 4 leta

Opis izdelka

Treba se je preobleči v lepša oblačila! Čudovita oblekica za punčko Dress Starlit Night Ma Corolle francoske znamke Corolle bo vsako igro s punčko spremenila na nepredstavljivo doživetje. Kot edina e-trgovina na trgu bomo popestrili igro vašega otroka, ne le z izjemnim dojenčkom Corolle, ampak tudi s številnimi dodatki čudovitega dizajna. Čudovita večerna obleka v beli barvi s krilcem iz tila otroci zlahka zamenjajo s pravim poročnim oblačilom. Očarljiva oblekica za punčko Ma Corolle z velikostjo 36 cm spominja na prava oblačila za otroke. To prvovrstno oblačilo za punčko Corolle je izdelano iz nežnega, vendar kakovostnega materiala, ki je izjemno prijeten na dotik in pogled. Izjemna večerna oblekica na prvi pogled deluje kot oblačilo modnega oblikovalca in bo otrokom prinesla veliko novih doživetij in čudovitih spominov.

V to čudovito večerno belo oblekico iz kolekcije Starlit Night Corolle lahko otroci svojo punčko preoblečejo kadar koli želijo. Popolnoma dodelani detajli oblačila in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki pa bo razvijala otroško domišljijo in tudi komunikacijske spretnosti ter tipno zaznavnost. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Oblačila Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik. V naročje svojega otroka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih najdete le pri nas.

Lastnosti

  • oblačilo za punčko Ma Corolle
  • bela obleka
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.