Oblačilo Dress Little Artist Mon Premier Poupon Corolle za 30 cm punčko od 18 mes

Opis izdelka

Punčka Corolle je prava umetnica! Čudoviti set oblačil za dojenčka Dress Little Artist Mon Premier Poupon francoske znamke Corolle bo vsako igro s punčko spremenil na neverjetno doživetje. Kot edina e-trgovina na trgu bomo popestrili igro vašega otroka, ne le z izjemnim dojenčkom Corolle, ampak tudi z mnogimi dodatki čudovitega dizajna. Čudovita bela oblekica z ustvarjalnim vzorcem je zasnovana za punčke Corolle z velikostjo 30 cm. Oblekica je dodelana do najmanjšega detajla in spominja na prava oblačila za otroke. To čudovita oblekica za dojenčka Corolle je izdelana iz nežnega, vendar kakovostnega materiala, ki je izjemno prijeten na dotik in pogled.

Prikupno oblekico krasi potisk potrebščin za ustvarjanje in bo otrokom prinesla mnogo novih doživetij in čudovitih spominov. Popolnoma dodelani detajli oblačila in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki pa bo razvijala otroško domišljijo in tudi komunikacijske spretnosti ter tipno zaznavnost. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Oblačila Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega otroka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • oblačilo za punčko Corolle
  • oblekica z vzorcem potrebščin za ustvarjanje
  • za dojenčka z velikostjo 30 cm
  • od 18. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Primerno za punčko (igračo)30 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.