Oblačilo Dress Pink Sweet Dreams Mon Grand Poupon Corolle za 36 cm punčko od 24 mes

Opis izdelka

Čas je za oblačenje v lepša oblačila! Edinstvena oblekica za dojenčka Dress Pink Sweet Dreams Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo vsako igro z dojenčkom spremenila na nepredstavljivo doživetje. Kot edina e-trgovina na trgu bomo popestrili igro vašega malčka, ne le z izjemnim dojenčkom Corolle, ampak tudi z mnogimi dodatki čudovitega dizajna. Čudovita rožnata oblekica s čudovitim rožastim vzorcem je zasnovana za punčko Corolle z velikostjo 36 cm. Oblekica s širokim krilcem je dodelana do najmanjšega detajla in spominja na prava oblačila za otroke. Ta čudovita oblekica za dojenčka Corolle je izdelana iz nežnega, vendar kakovostnega materiala, ki je izjemno prijeten na dotik in pogled. Izjemna oblekica na prvi pogled deluje kot oblačilo modnega oblikovalca in bo otrokom prinesla mnogo novih doživetij in čudovitih spominov.

V to čudovito rožnato oblekico Corolle lahko otroci svojega dojenčka preoblečejo kadar koli želijo. Popolnoma dodelani detajli oblačila in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki pa bo razvijala otroško domišljijo in tudi komunikacijske spretnosti ter tipno zaznavnost. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Oblačila Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh punčkah in dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • oblačilo za punčko Corolle
  • rožnata oblekica z vzorcem
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 24. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost1*25*37 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,12 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.