Oblačilo Coat Starlit Night Mon Premier Poupon Corolle za 30 cm dojenčka od 18 mes

Opis izdelka

Mraz od zdaj naprej ne bo imel nobene možnosti. Čudoviti plašček za dojenčka Dress Blossom Garden Mon Premier Poupon francoske znamke Corolle bo vsako igro s punčko spremenil na neverjetno doživetje. Kot edina e-trgovina na trgu bomo popestrili igro vašega otroka, ne le z izjemnim dojenčkom Corolle, ampak tudi z mnogimi dodatki čudovitega dizajna. Čudoviti beli zimski plašček je zasnovan za punčke Corolle z velikostjo 30 cm. Plašč – kožuh s kapuco izpolnjuje najnovejše modne trende in bo dojenčku Corolle zagotovo lepo pristal. Plašč za dojenčka Corolle je dodelan do najmanjšega detajla in spominja na prava oblačila za otroke.

Moderni siv pulover s kapuco bo otrokom priskrbel mnogo novih dogodivščin in lepih spominov. V ta čudovita oblačila Corolle lahko otroci svojega dojenčka preoblečejo kadar koli želijo. Popolnoma dodelani detajli oblačila in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki pa bo razvijala otroško domišljijo in tudi komunikacijske spretnosti ter tipno zaznavnost. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Oblačila Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka s prikupnimi oblačili, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • oblačilo za punčko Corolle
  • bel plašček s kapuco
  • za dojenčka z velikostjo 30 cm
  • od 18. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadojenčki
StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Primerno za punčko (igračo)30 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.