Oblačilo Blouse & Pants Ma Corolle za 36 cm punčko od 4 leta

Opis izdelka

Stilska oblekica Blouse & Pant za punčko Ma Corolle francoske znamke Corolle bo vsako igro s punčko spremenila na odlično modno revijo. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo punčko vašega otroka oblekli v čudoviti set originalnega vzorca, ki je proizveden iz prijetnih materialov. Čudovita set oblačil za punčko je sestavljena iz rdečih hlač in vzorčaste majice, ki bo otroke v hipu navdušil. Čudoviti outfit, zasnovan za punčko Corolle z velikostjo 36 cm ima neverjetno detajle in spominja na prava oblačila za otroke. To prvovrstno oblačilo za punčko Corolle je izdelano iz nežnega, vendar kakovostnega materiala, ki je izjemno prijeten na dotik in pogled.

V ta čudoviti vzorčasti set majice in rdečih hlač lahko otroci svojo punčko oblečejo kadar koli želijo in si med igro izmišljajo lastne zgodbe. Popolnoma dodelani detajli oblačila in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, ki pa bo razvijala otroško domišljijo in tudi komunikacijske spretnosti ter tipno zaznavnost. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje punčke in dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Oblačila Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi s številnimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • oblačilo za punčko Ma Corolle
  • rdeče hlače in majica z vzorcem
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 4. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.