Nosilka z nahrbtnikom Backpack Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka nastavljive naramnice in žep za steklenico

Opis izdelka

Nosilka z nahrbtnikom Backpack Natur z izdaje Baby Nurse predstavlja odlično darilo za deklice od 3. leta starosti, ki rade potujejo s svojim dojenčkom. Otroški nahrbtnik v čudoviti pastelni barvi je opremljen s priročnim kengurujčkom, ki je primeren za dojenčka z velikostjo 42 cm. Na stranskem delu je priročen žep za stekleničko, zahvaljujoč nastavljivim naramnicam pa se prilagodi vsakemu otroku. Stilski nahrbtnik bo očaral vse otroke, omogoča preprosto uporabo, zapenja pa se z zateznimi vrvicami in ježkom.

Nahrbtnik za nošenje dojenčka je proizveden iz kakovostnega blaga, ki ga je mogoče preprosto čistiti z navlaženo krpo. V nahrbtnik bodo deklice pospravile vse potrebne dodatke in pripomočke za svojega dojenčka. Igra mamic bo še bolj pristna in zabavna, z dojenčkom bodo preživele več časa, ga vzele s seboj na izlete, počitnice in obiske. Na igriv način si razvijajo jezikovne in komunikacijske spretnosti, fino motoriko in občutek za skrb. S posnemanjem življenja odraslih in igro mamic se otroci učijo, kako se orientirati v resničnem svetu.

Mere nahrbtnika z nosilko znašajo 24*9*34 cm. Dojenček ni del paketa. Smoby je priznani francoski proizvajalec otroških igrač z dolgoletno tradicijo. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost24*9*34 cm
Dimenzije paketa24*10*4 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.