Nosilka Mon Grand Poupon Corolle za 36-42 cm dojenčka od 3 leta

Opis izdelka

Izjemna nosilka za dojenčke Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo že v prvem trenutku postala del igre z dojenčkom. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo igro vaših najmlajših popestrili s čudovito nosilko za nošenj dojenčkov, zahvaljujoč katri se bodo za korak približali svetu odraslih. Nosilka za dojenčka Corolle z velikostjo 36-42 cm bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti, ki z ljubeznijo in nežnostjo skrbijo za svojega najljubšega dojenčka. Zahvaljujoč tej nosilki s priročnimi trakovi bodo imeli dojenčka zmeraj pri sebi in se bodo lahko igrali mamice in očije vedno in povsod. Zahvaljujoč te edinstveni nosilki bo dojenčku vašega malčka vedno udobno, igra z njim pa bo prinesla mnogo novih doživetij in čudovitih spominov.

Nosilka za dojenčka Corolle bo v trenutku navdušila s svojim čudovitim francoskim dizajnom in ljubkim potiskom, starši pa bodo cenili njen prvovrstni material in popolnoma dodelane detajle. Bela nosilka z rožnatimi detajli in čudovitim potiskom je prijetna na dotik, igra z njo pa bo za otroke nepozabna. Pripomogla bo k razvoju otroške domišljije in tudi komunikacijskih spretnosti ter otroke približevala svetu odraslih. Igra poklicev je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka z dodatki na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • nosilka za nošenje igrač dojenčkov
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloDesigned in France
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna