Noetova barka Activity Kiddieland z živalicami in zvokom od 12 mes

Opis izdelka

Otroška igrača v obliki ladjice – Noetove barke Kiddieland vsebuje set igrač živalic na palubi. Ladjica pelje ovčko, konja, prašička, kravico, tigra, leva, opico, slona in žirafo, kot tudi figurico Noa. Figurice po pritisku dajejo zvoke kot prave živalce. Na palubi se nahaja klavir z osmimi barvnimi tipkami, ki igrajo čudovite melodije.

Otroke bo igrača zanimala na prvi pogled in z njo se bodo zabavali ure in ure. To je igrača za najmlajše, primerna tudi za več otrok. Ladjica daje tudi realne zvoke, kot so valovi in zvon. Ta fantastična igrala je primerna za otroke od 12. meseca, za ure in ure igranja. Igrača je izdelana iz kakovostne plastike, ki ima zaobljene robove in je zato za otroke varna in hkrati nežna na dotik.

To je čudovita interaktivna igrača za vsakega otroka. Ta igrača bo zagotovo razveselila vsakega otroka in tudi več otrok, z igro se razvija fina motorika, logično mišljenje, spomin, gibalne sposobnosti in dojemanje povezav med zvoki, oblikami in barvami, hkrati pa je to tudi velika zabava za otroke. Dimenzije Noetove barke so 36*20*26 cm. Barka je zasnovana v čudoviti barvni kombinaciji oranžne ladje in modre palube in rumeno-zelene strehe.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • bogati set figuric
  • za otroke od 12. meseca
  • zvočni efekti in melodije
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
Velikost36*20*26 cm
Dimenzije paketa41*21*21 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 included
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.