Nastavljiv otroški ležalnik Beaba Up&Down Bouncer III Blue sailor 4 višine in 3 položaji

Opis izdelka

Otroški nastavljivi ležalnik Beaba Up & Down III je udoben ležalnik za dojenčke, ki se v trenutku spremeni na varni gugalnik, vanj pa lahko položite dojenčke že od njihovega rojstva dalje. Ležalnik za dojenčke je udoben, postlan z mehkim materialom, zahvaljujoč zvišanim stranicam pa se bodo malčki počutili prijetno. Ležalnik Beaba Up & Down III bo olajšal delo tudi staršem, katerim se ne bo treba več sklanjati k dojenčku – zahvaljujoč nastavljivi višini si bodo ležalnik prilagodili svojim potrebam. Prevleko ležalnika lahko perete v pralnem stroju na nežnem programu. Ležalnik z mornarsko prevleko ima tudi oporo za glavico, s čimer bo novorojenčku priskrbel podporo glavice.

Občutek udobja

Ležalnik Beaba lahko povsem preprosto po višini nastavite na 4 položaje – zadostuje, da pritisnete na varovala na obeh nogah ležalnika in ga premaknete navzgor ali navzdol. Otrok lahko tako leži na višini staršev ali sorojencev in sledi dogajanju okoli sebe in je tako v stalni interakciji z okoljem in se tako ne boji. Ležalnik lahko prav tako nagnete na 3 položaje samo z eno roko – tudi na položaj za udoben spanec. Otroka lahko v ležalniku zavarujete tudi s 5-točkovnim varnostnim pasom, tako da dojenček z ležalnika zagotovo ne bo padel in se bo hkrati počutil varno. Ležalnik služi tudi kot gugalnik, ki se lahko zavaruje, zato se vam ne bo treba bati, da bi se gugalnik prevrnil. Ležalnik je stabilne konstrukcije in ima dva priročna ročaja, zahvaljujoč katerima ga boste preprosto prenesli v kateri koli prostor v hiši.

O znamki Beaba

Francoska znamka Beaba že od leta 1989 prinaša v gospodinjstva z malimi otroki inovativne kuhinjske pripomočke in izdelke za nego majhnih otok. Oblikovalci znamke Beaba pri zasnovanju novih izdelkov še posebno skrbijo za to, da bi novi izdelki izpolnjevali kriterije najvišje kakovosti. Izdelke francoske znamke Beaba hvalijo starši po celem svetu, izdelki Beaba pa so vsakoletno nagrajeni tudi s strani strokovne komisije.

Lastnosti

  • ležalnik za dojenčke
  • stabilen gugalnik
  • po višini nastavljiv ležalnik
  • 5-točkovni varnostni pas
  • moderna mornarska prevleka
  • izpolnjuje najvišje kriterije kakovosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost87*51*52 cm
Skupna višina87 cm
Dimenzije paketa64*57*16 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža5,0 kg
Nosilnost9,0 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.