Nastavek za čevlje s koleščki in lučko Spiderman Mondo ležaji 608ZZ, PVC koleščki 68 mm premera od 5 leta

Opis izdelka

Nastavek za čevlje s koleščki in lučko Spiderman italijanskega proizvajalca Mondo predstavlja izjemen športni pripomoček, s katerim se bodo vaši otroci od 5. leta starosti dalje lahko kadarkoli rolali. Priročna nastavka z 2 koleščkoma se preprosto namestita na otrokove čevlje, z njimi pa se poganja kot na rolerjih. Modri nastavki imajo na sprednjem delu čudovito sličico animiranega junaka Spidermana, ki je navdušil otroke po celem svetu. Kakovostna PVC koleščka so premera 68 mm in vsebujejo ležaje 608ZZ. Med vožnjo koleščka svetijo rdeče, ki bo zagotovo zabavalo vse otroke.

Velika prednost nastavkov s koleščki je njihova univerzalnost – lahko jih prilagodite dimenziji otroške obutve. So izjemno lahki, lahko jih vzamete s seboj na izlete in počitnice, saj ne zavzemajo veliko prostora. Rolanje je zdrav in zabaven šport, ki je vse bolj priljubljen. Aktivno gibanje na svežem zraku je dobrodošlo za zdrav otrokov razvoj. Z nastavkom s koleščki se bodo otroci naučili držati ravnotežje, si krepili samozavest in utrdili mišice na nogah.

Italijansko podjetje Mondo proizvaja kakovostne otroške igrače in je uradni proizvajalec mnogih licenčnih izdelkov znanih risank, serij in filmov. Izdelki znamke Mondo izpolnjujejo stroge evropske predpise kakovosti. Pri izdelavi široke ponudbe igrač Mondo je upoštevan skrben pristop k delu, inovacijam in potrebam otrok.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Italiji
VelikostSIZE = adjustable
Dimenzije paketa28*9*20 cm
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
Pakirano v kartonu A/NDa
KolesaPVC Ø 68 mm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.