Nastavi velik šolski nahrbtnik Ergomaxx Cherry Pompon in steklenico za vodo Jeune Premier ergonomično luksuzna izvedba

Opis izdelka

Šolski nahrbtnik Ergomaxx Cherry Pompon in steklenica za vodo Cherry Pompon iz delavnice belgijske blagovne znamke Jeune Premier predstavljata popolno kombinacijo šolskih potreb za vsako šolarčko. Šolski nahrbtnik in steklenica za vodo v setu sta popolnoma usklajena in tako bo vsak dan v šolski klopi. Veliki ergonomski nahrbtnik Ergomaxx Cherry Pompon in trajnostna steklenica za vodo Cherry Pompon sta izdelka belgijske blagovne znamke Jeune Premier, ki poleg kakovosti daje velik poudarek tudi na dizajn šolskih pripomočkov. Šolski nahrbtnik Ergomaxx in steklenica za vodo Jeune Premier krasita zlatorožna barvna kombinacija s sladkimi češnjami, zaradi česar bodo vaši otroci v šoli postavljali modne trende. S stilnim šolskim letom Jeune Premier se lahko začne!

Šolski nahrbtnik veliki Ergomaxx Cherry Pompon Jeune Premier ergonomski luksuzni dizajn 39*26 cm

Roza šolska torba Ergomaxx Cherry Pompon Jeune Premier je namenjena predvsem otrokom prvega razreda, torej šolarjem od 6 let. Nahrbtnik je primeren za otroke s višino 122 - 158 cm in tehta le 1,1 kg. Starši bodo zagotovo cenili anatomsko oblikovan hrbet z mehko, zračno ojačitvijo in oblazinjenimi naramnicami. Za ergonomsko nošenje torbe poskrbijo tudi pasovi za boke in prsni koš. Roza-zlata ergonomska šolska torba Jeune Premier ponuja velik volumen 18 litrov. Notranjost nahrbtnika sestavljata dva prostorna predelka, ki se zapirata z vrvico in magnetnim zapiranjem. V notranjosti torbe bodo otroci našli praktično ohišje, ki bo poskrbelo, da bodo pomembne šolske potrebščine ostale na svojem mestu. Ergonomski torbi ne manjka niti praktični sprednji žep za drobnarije in stranski žep, ki se prav tako zapira z zadrgo.

Šolska steklenica za vodo Drinking Bottle Cherry Pompon Jeune Premier ergonomska luksuzna izvedba 22*9 cm

Trajnostna steklenica za vodo Drinking Bottle Cherry Pompon izdelana iz luksuzne belgijske blagovne znamke Jeune Premier je odporna proti izlitju in njena edinstvena oblika je vredna omembe. Vaši otroci se bodo ob pogledu na steklenico takoj prenesli v prelepi češnjev sadovnjak. Oblikovna steklenica Jeune Premier sestoji iz treh delov, ki se lahko razstavijo za lažje čiščenje. Sestavljajo jo zgornji del, obroček s igrivim priveskom in praktičen držalo ter steklenica iz trajnostnih materialov. Steklenica Drinking Bottle Cherry Pompon je izdelana iz tritana in PVC in za ohranjanje potiska jo priporočamo ročno pranje pri največ 30°C.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Velikost39*26*18 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.