Stolček z igralno mizico Cotoons Smoby s tekstiom in rožica z zvokom in lučko od 6 mes

Opis izdelka

Stolček Cotoons z delavnice francoskih proizvajalcev Smoby je brezčasen napihljiv sedež za najmlajše otroke od 6. meseca starosti, ki ga sestavlja tudi didaktična mizica z elektronskimi funkcijami. Mehki stolček v nežni turkizni in rumeni barvni kombinaciji je prav ustvarjen za vse otroke, ki se učijo sedeti. Stolček otroke podpira, da bi se počutili prijetno in varno, na visoko naslonjalo pa si lahko oprejo glavico, rokice pa položijo na naslonjala. Del stolčka je tudi kakovostna tekstilna prevleka, ki preprečuje, da bi otrokom med sedenjem drselo. Sedež je prilagojen otroškim potrebam in omogoča dovolj udobja.

Za zabavo na stolčku za najmlajše bo poskrbela didaktična mizica z elektronskimi funkcijami. Na igrače na didaktični mizici lahko pritiskajo in vrtijo, igrače dajejo različne zvoke in svetijo. Igralna mizica je pestrih in izrazitih barv, ki se jih otroci učijo prepoznavati. Posamezni dodatki so okrašeni s sličicami pravljičnih junakov Cotoons, ki pri otrocih vzbujajo navdušenje in veselje. Pri igri se bodo zabavali s sončnico, se naučili premikati krožce in se zabavali pri pritiskanju različnih gumbov. 

Mizica za igro prispeva k optimalnemu razvoju in razvoju inteligence najmlajših otrok. Z njo si razvijajo kognitivne sposobnosti, fino motoriko, koncentracijo, domišljijo in predstavnost. Sestavljena je iz 3 trdnih nog, povsem preprosto jo lahko namestite k otroškemu stolčku. Prednost mizice je veliko prostora na sprednjem delu, ki ga lahko malčki uporabijo za igro z drugimi igračami, za risanje ali pa kot mizico za malicanje. Napihljiv stolček raste skupaj z otrokom – ko že malce zraste, ga lahko uporablja kot stolček za samostojno sedenje, brez opore mizice.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost in brezčasni dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost66*70*46 cm
Dimenzije paketa45*10*45 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,80 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.