Nahrbtnik Pikapolonica Bag Bug toT's-smarTrike za rame iz neoprena rdeč

Opis izdelka

Igriv nahrbtnik Pikapolonica Bag Bug priznanega proizvajalca smarTrike je originalen nahrbtnik, ki je del elegantne in modne linije toT's. Ta v sebi skriva praktične dodatke za otroke najvišje kakovosti, med katerimi ne manjka niti nahrbtnik s pikapolonico. Praktičen nahrbtnik z motivom pikapolonice je proizveden iz neoprena - visokokakovostne tkanine, ki se odlikuje po visoki trdnosti in vodoodpornosti. Otroški nahrbtnik je zato ultra lahek in ima odlične izolacijske lastnosti. Dečki in deklice bodo navdušeni nad čudovitim barvnim dizajnom in novim nahrbtnikom, v katerega bodo lahko spravili vse od najljubših igrač in okusne malice, oblažil za vrtec ali izlet.

Nahrbtnik toT's-smarTrike z igrivim dizajnom je dovolj prostoren in je dimenzij 30*10*32 cm. Otroci bodo navdušeni nad praktičnimi stranskimi žepki za pijačo in dežnik, pa tudi manjšimi sprednjimi žepki z zadrgo, kamor lahko skrijejo različne drobnarije. Nahrbtnik ima mehke, oblazinjene naramnice, ki so nastavljive in prilagodljive višini otroka. Površina nahrbtnika iz neoprena se lahko enostavno očisti z vlažno krpo, zato bo nahrbtnik tudi po najzahtevnejših izletih videti kot nov. Skrbno izdelan nahrbtnik bo razveselil vsakega otroka s svojim originalnim videzom in starše s svojo praktičnostjo.

Vrhunski proizvajalec otroških triciklov in skirojev SmarTrike prihaja z najnovejšo linijo izdelkov toT's. Dodatki za nego dojenčkov in najmlajših otrok toT's predstavljajo inovativno kategorijo, ki je praktična in hkrati stilsko rešitev za vsakodnevne potrebe staršev in njihovih otrok. Dodatki so izdelani iz najboljših in najkakovostnejših materialov z osredotočenostjo na podrobnosti.

Lastnosti

  • otroški nahrbtnik iz neoprena
  • stranski žepki za pijačo in dežnik
  • sprednji žepki z zadrgo
  • nastavljive naramnice
  • mere 30*10*32 cm
  • igriv dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
Velikost30*10*32 cm
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.