Nahrbtnik z nosilko za 42 cm dojenčka Violette Baby Nurse Smoby z etuijem za stekleničko nastavljive naramnice

Opis izdelka

Čudoviti večnamenski nahrbtnik Violette bodo uporabljali otroci od 3. leta starosti tudi na potovanjih s svojim najljubšim dojenčkom. Otroški nahrbtnik v čudovitih rožnatih in vijoličnih odtenkih je opremljen s priročnim kengurujčkom, ki je primeren za dojenčka z velikostjo 42 cm. Na stranskem delu je priročen žep za stekleničko, zahvaljujoč nastavljivim naramnicam pa se prilagodi vsakemu otroku. Stilski nahrbtnik z nežnim vzorcem barvnik pikic bo navdušil vse otroke, omogoča preprosto uporabo, zapenja pa se z zateznimi vrvicami in ježkom.

Nahrbtnik je proizveden iz kakovostnega blaga, ki ga je mogoče preprosto čistiti z navlaženo krpo. V nahrbtnik bodo deklice pospravile vse potrebne dodatke in pripomočke za svojega dojenčka. Igra mamic bo še bolj pristna in zabavna, z dojenčkom bodo preživele več časa, ga vzele s seboj na izlete, počitnice in obiske. Na igriv način si razvijajo jezikovne in komunikacijske spretnosti, fino motoriko in občutek za skrb. S posnemanjem življenja odraslih in igro mamic se otroci učijo, kako se orientirati v resničnem svetu. Mere nahrbtnika z nosilko znašajo 20*9*34 cm. Dojenček ni del paketa. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače dodelanih detajlov. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost20*9*34 cm
Skupna višina34 cm
Dimenzije paketa20*9*34 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,12 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)up to 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.