Nahrbtnik Zebra My Cuddle Backpack Home Kaloo z zadrgo 26*25 cm za otroke od 2 leta

Opis izdelka

Originalni nahrbtnik Zebra My Cuddle Backpack z izdaje Home, francoskega podjetja Kaloo je popoln pripomoček za vse otroke od 2. do 6. leta starosti. Priročen nahrbtnik z zadrgo ima motiv vesele zebre z ušeski, tako da bo razveselil vse dečke in deklice. Izdelan je iz prvorazrednih mikrovlaken in sintetičnih vlaken in je mehak na dotik. Nastavljive naramnice se prilagodijo potrebam vsakega malčka, vodoodporen notranji žep pa služi na shranjevanje malice, prigrizkov ali igrač. V samostojen notranji predalček pa lahko shranijo pisalne potrebščine in druge manjše predmete. Otroke bo razveselila tudi oznaka z imenom, na katero lahko zapišejo svoje ime in priimek.

Velika zadrga omogoča otrokom lahek dostop do nahrbtnika. Motiv živalce ima velik pomen za razvoj otrokove predstavnosti in domišljije, ki hkrati ustvarja prijeten občutek. Do detajlov dodelan nahrbtnik bo s svojim brezčasnim videzom in priročnostjo razveselil vse otroke. Mere nahrbtnika znašajo 26*25 cm. Majhni otroci ga bodo uporabljali za v vrtec, obiske in izlete s starši in prijatelji. Lahko ga preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost igrače.

Francosko podjetje Kaloo se že več kot 20 let ukvarja z razvojem mehkih plišastih igrač in dodatkov za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Proces izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. So odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. 

Prednosti nahrbtnika My Cuddle Backpack 

  • nahrbtnik v motivu zebre
  • prostorni predalček z notranjim žepom
  • material iz mikrovlaken 
  • nastavljive naramnice
  • kakovostna zadrga na večjem predalčku za preprostejši dostop
  • moderni brezčasni dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost26*25 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.