Nahrbtnik z avtomobilčkom Flash McQueen Cars XRS Smoby in delovnim orodjem

Opis izdelka

Otroški nahrbtnik z orodjem in avtomobilčkom za sestavljanje McQueen XRS, francoskega proizvajalca Smoby nosi motiv priljubljene otroške risanke Avtomobili. V priročnem nahrbtniku bodo mali dirkači našli orodje in avtomobilček, ki ga lahko sestavljajo in razstavljajo. Posamezni sestavni deli avtomobilčka so izdelani iz kakovostne in trpežne plastike, enako kot set orodja – ključ in izvijač. S tem igralnim setom bo z otroka postal spreten avtomehanik, ki bo sam sestavil svoj lastni avtomobilček.

Orodje je hkrati zasnovano tako, da bi ga mali otroci lahko z gotovostjo in pravilno prijeli in se z njim igrali. Zahvaljujoč nahrbtniku bodo dečki imeli svoje sestavne dele zmeraj pri sebi na enem mestu, avtomobilček pa bodo lahko sestavljali kadar koli – na obiskih in izletih. Pri sestavljanju avtomobilčka lahko sodeluje tudi več otrok hkrati, prijatelji in sorojenci. Pri sestavljanju avtomobilčka pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z igranjem z avtomobilčki si izboljšujejo svojo fino motoriko in gibalne spretnosti ter tudi logično mišljenje in tehnično domišljijo. Dimenzije nahrbtnika merijo 20*8*28 cm.

Smoby je priznana francoska znamka igrač, ki jamči za kakovost in trpežnost vseh svojih igrač, ki so izdelane po strogih normah evropskega standarda. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Uporabljeni materiali na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otrokove rokice. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost20*8*28 cm
Skupna višina28 cm
Skupna dolžina20 cm
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.